Веселе свято від торгової марки «Лукас» в парку Миру

27.08.2015, 15:44 Переглядів: 3 376 Р

Веселе свято від торгової марки «Лукас» в парку Миру 26 серпня в парку Миру розпочало свою роботу стрит-фуд автокафе «Слойка» від приватного підприємства «Виробничо-торгової компанії «Лукас».

Веселе свято супроводжувалося танцювальними конкурсами та розіграшами від команди КВК «Збірна Кременчука «Лукас». Малеча з радістю брала участь у конкурсах, за що мала змогу отримати смачні призи. Наприкінці святкового заходу всі присутні сфотографувалися на згадку.

Представник кондитерської компанії «Лукас» Людмила Боталова передала слова подяки від керівництва ПП ВТК «Лукас» Автозаводській районній раді в особі голови Валентина Шафороста за надану можливість розташувати автокафе в парку Миру. З упевненістю можна сказати, що такий перспективний напрямок в індустрії харчування, не тільки поліпшить рівень сервісу та якість життя , а й сприятиме розвитку підприємництва в місті та додасть додаткові робочі місця.

Нагадуємо: «Слойка» на колесах працюватиме у парку Миру (центральній вхід) кожну середу, четвер, п’ятницю з 17.00 до 20.00 год.

У меню представлено кращий світовий асортимент вуличної їжі: хот-дог «Нью-Йорк», хот-дог «По-іспанськи», різноманітні сендвічі з натуральним м'ясом і свіжими овочами, а також безалкогольні напої на будь-який смак!

Запрошуємо всіх на смаколики.

http://lukas.ua/ua/

На правах рекламы

Автор: reklama
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх