Гречка не вирішить проблеми Кременчука

16.10.2014, 13:49 Переглядів: 2 519

Гречка не вирішить проблеми Кременчука

Кандидат у депутати Дмитро Кавунник має власну схему, як наповнити казну держави і закликає кременчужан не продаватися за гречку

По 5-6 зустрічей щоденно проводить кандидат в народні депутати від Радикальної партії Олега Ляшка Дмитро Кавунник. За останні два тижні він уже більше ніж 50 раз зустрічався і розмовляв з кременчужанами. Кілька зустрічей у мікрорайонах відбудеться і сьогодні.

 

 - Я хочу, щоб люди зрозуміли, що депутат – це не одноразовий меценат, який видасть набір продуктів, влаштує суботник чи залатає ями на дорозі. Це та людина, яка на державному рівні вирішуватиме їх проблеми, - каже Дмитро.

 

Дмитро Кавунник зазначає, що лише під час таких розмов люди починають більш чітко розуміти, що не можна проблеми Кременчука, району чи будинку розглядати окремо від загальнодержавних проблем.

 

- Я розповідаю про конкретні закони, які, на мою думку, потрібно ухвалити, щоб Україна перетворилась на процвітаючу європейську державу. Ми маємо побудувати Європу тут у нас, а не просто вступити до ЄС і назватись європейською державою.

 

Одне з рішень, які пропонує Дмитро Кавунник — це його бачення, як можна вирішити проблему наповнення державного бюджету.

 

- У нас не буде грошей, достатку, доки ми не займемось законодавчою діяльністю. Доки не перекриємо офшори. Наразі багато хто не розуміє, як перекриття офшорів може вплинути на їх зарплати і пенсії. А потрібно просто закрити сірі схеми і ми отримаємо мільярди гривень. Це також і ті 60 мільярдів доларів родини Януковича і Азарова, заморожених на Кіпрі, в Австрії, які й досі не повернулись в казну держави. Їх ніхто навіть не намагається повернути. Я підозрюю що нинішня влада домовляється про переведення частини грошей на якісь свої рахунки. Тому найперше, що ми будемо робити, повертати ці гроші, які нам дуже потрібні, - зазначає кандидат від Радикальної партії Олега Ляшка.

 

Зустрічаючись з кременчужанами, спілкуючись, Дмитро Кавунник каже, що бачить все нові і нові проблеми Кременчука, про які він не згадував у своїй передвиборчій програмі. Але які обов'язково буде вирішувати, якщо кременчужани повірять йому і довірять представляти їх інтереси у Верховній Раді.

 

Нагадаємо, Дмитро Кавунник вперше балотується у Верховну Раду. Кандидатом в нардепи його висунула Радикальна партія Олега Ляшка.

 

Політична реклама

Автор: editor
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх