Жінка ледь не підірвала газом «хрущовку»

9.04.2009, 12:19 Переглядів: 2 063
5 квітня у провулку Героїв Бреста жінка напустила у квартиру газ, зачинила двері і на будь-які спроби ввійти до помешкання лише кричала..

В аварійній службі ВАТ «Кременчукгаз» кажуть, що загазованість була небезпечною – прилад спрацював навіть при зачинених дверях. Аби перекрити газ, працівникам МНС довелося вибивати двері.

– Ми повертались у неділю ввечері із прогулянки, – розповідає мешканка будинку Героїв Бреста, 39 (неподалік КП «Кременчукводоканал – ред.). – Коли бачимо – біля під’їзду і міліція, і швидка, і дві пожежні машини, а по всій вулиці тхне газом. Виявилось, що одна з сусідок, мешканка першого поверху, увімкнула усі газові колонки – чи то вирішила сама отруїтися, чи то будинок підірвати, незрозуміло. Мешканці під’їзду повиходили на вулицю, бо статись могло все, що завгодно, а газовики перекрили стояк. Вони прохали цю жінку відчинити їм двері, але вона лише щось голосила у відповідь. Тоді МНСники, що прибули на місце події, вирішили залізти через вікно. Та жінка спробувала облити їх кип’ятком. Плеснула, однак не влучила. Врешті-решт МНСники кувалдами виламали двері, при цьому жінка кричала, що її хочуть вбити. Вона дуже опиралась. Щоб її скрутити, знадобилось чотири чоловіки. Здається, на неї одягли наручники. Коли її запхнули до карети «швидкої», та аж ходуном ходила, так жінка там намагалась звільнитися. А її син, як виявилось, у цей час був у тій же квартирі, він замкнувся у своїй кімнаті та не виходив. Хвилин 20-30 його вмовляли вийти, врешті решт він згодився. Потім хлопця також обстежили лікарі швидкої, однак вони визнали його адекватним і залишили вдома. Ми, звичайно ж, всі були дуже перелякані, бо якби газ вибухнув, то наша «хрущовка» розвалилася б.

Анна ВОЛЮВАЧ, прес-офіцер міськуправління міліції:

– Зараз дільничний міліціонер проводить перевірку цього випадку. Оскільки жінку оглядали лікарі, то він ще не мав змоги з нею поспілкуватися. Її дії, скоріш за все, будуть кваліфіковані як хуліганські.

Андрій Бачкір, начальник аварійно-диспетчерської служби ВАТ «Кременчукгаз»:

– Ситуація була небезпечна. Прилад, який визначає загазованість, спрацював при зачинених дверях. Це не перший подібний випадок за цією ж адресою. У квартирі ми відключили від газу плиту – поставили заглушку. У нашому місті, час від часу, трапляються такі випадки. Це роблять люди, які впали у відчай, самотні. Іноді вони мотивують такі дії тим, що хтось хоче забрати їхню квартиру.



 
Автор: konstantinov
Теги: жінка
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх