У чоловіка «вициганили» 50 тисяч гривень

7.05.2009, 12:16 Переглядів: 1 353
Шахрайки три місяці «лікували» його жінку від «дуже великої порчі».

29 квітня, близько 10.00, працівники міліції затримали «на гарячому» двох жінок ромської національності, які під приводом зняття порчі «зняли» із пенсіонера 13 тисяч гривень.

– У мене хворіє дружина, – розповів 61-річний Євген правоохоронцям. – На тлі всього цього ходиш розгублений та хапаєшся за все, що може допомогти. Одного дня я прийшов на ринок, щоб купити джинси і тут до мене підійшла незнайомка та сказала, що на всю мою сім’ю наведена порча. Вона постійно щось говорила, спочатку попрохала п’ять копійок, потім гривню, потім п’ять. Все нашіптувала щось. Потім вирвала пучок мого волосся і сказала, що вона слабка і не може відробити і приведе зараз іншу жінку, яка допоможе. Поки я скуплявся в магазині, з’явилась нова жінка і почала чіплятися зі своїми відворотами. Не знаю, в якому стані я був, може й під дією гіпнозу, але я зробив все, що вона просила – взяти банку варення і сире яйце й «обкатати» дружину, а яйце принести їй. Коли ми знов зустрілися, то вона сказала, що на нас дуже велика порча і її потрібно викупати – п’ять разів вона призначала зустріч та називала суму, яку я мав принести. Коли не стало грошей, пішло золото, а на кожну зустріч потрібно було приносити яйце. Так вона водила мене за ніс протягом трьох місяців. Я виніс з дому близько п’ятдесяти тисяч гривень. Та жінка погрожувала, щоб я нікому не розповідав, бо буде ще гірше, ніж є. Але одного разу, розмовляючи із сином, я обмовився про це. І син вивів мене із цього стану. Він сказав, що мене просто «розвели» і це потрібно зупинити й порадив сходити в міліцію…

Коментар

– Чоловік каже, що знав про подібні шахрайства, – розповідає прес-офіцер міськуправління міліції Анна Волювач, – але весь цей час ходив як з ватою в голові – не розумів, що робив. Затримані свою вину заперечують. Кажуть, що чоловік сам прийшов та попросив допомоги і приніс лише тисячу гривень. В чому мала проявлятися допомога, вони не говорять. Одна із затриманих каже, що в неї «просто дар» і вона може «бачити мов сновидіння та знімати порчі». Вона дивується, чого чоловік взагалі пішов до міліції.

«Цілительки» місцеві, все життя прожили у Кременчуці. Наразі порушено кримінальну справу за частиною 3 статті 190 Кримінального кодексу – шахрайство. Вона передбачає позбавлення волі на строк від трьох до восьми років.



 
Автор: editor
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх