Пригоди поштових ящиків у пункті металобрухту

18.03.2010, 21:25 Переглядів: 2 088
Кременчужани три тижні не могли повернути своє майно, яке вони знайшли у пункті прийому металу..
Задоволений кременчужанин забирає «блудні» ящики.
Фото: Дмитрий Бабец

У міліції зауважують, що його власники не одразу захотіли віддавати ящики.

У лютому на електронну пошту редакції надійшов лист, у якому мешканці будинку на вул. Ватутіна, 92 розповідали, що в них 14 лютого поцупили поштові скриньки.

– Ми викликали міліцію, написали заяву, яку передали дільничному інспектору, – розповідає пенсіонер Анатолій. – Але невдовзі ми самі знайшли свої скриньки у пункті прийому металобрухту, що розташований неподалік, на вулиці Кірова. Але віддавати їх нам ніхто і не збирався. Забажали три гривні за кожен кілограм.

Про знахідку мешканці, пошта яких вже «прописалася» просто на підлозі, сповістили дільничного. Той козирнув – «скриньки повернемо». Люди чекали тиждень. Ніхто їм так і не зателефонував, нічого не приніс. Дільничний у слухавку сказав «ящики повернути не можемо». Подробиці пояснювати він не став. Чому так? – ми поцікавилися у міськуправлінні міліції. Правоохоронці майже тиждень розбиралися що й до чого. В цей час один із потерпілих за власний кошт викупив один ящик. Урешті решт міліціонери запросили кременчужан забрати свої скриньки.

– А чого ж ви раніше не приходили, – зустріла їх жіночка за воротами металоприймальні. – Ми ж ваші ящики ще спочатку відклали!   

У людей очі від цих слів розширилися – нічого собі «відклали»! Але поки віддають – треба брати. Явно, що із приймальниками провели відповідну «виховну» роботу.

Денис ЗАХАРЧЕНКО, заступник начальника міського управління міліції Кременчука:

– Стосовно цієї ситуації, то господарі пункту прийому металу не відразу пішли нам на зустріч. Врешті решт – все повернули. У нашому місті зараз близько 30 пунктів прийому металобрухту. Із них третина має ліцензії на прийом металу. Інші – то зачиняються, то відчиняються, то, взагалі, переміщуються. Ми ж не можемо поставити перед кожним пунктом міліціонера, який би слідкував за тим, що туди і хто несе. Адже зайти на територію пункту міліція просто так не може – потрібний відповідний дозвіл суду. Із початку березня ми тотально перевіряємо всі пункти прийому металобрухту.



 
Автор: konstantinov
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх