Дві дівчини впали з висоти і загинули

11.06.2009, 09:04 Переглядів: 1 453
Дві трагедії, що сталися минулого тижня у Кременчуці, трапилися окремо одна від одної – після падіння з висоти загинули дві дівчини..

Перший випадок стався на Молодіжному шостого червня: 21-річна мешканка квартири у 9-типоверхівці близько 17.30 сіла на своєму балконі на п’ятому поверсі.

– У міліцію надійшло безліч дзвінків, – розповідає прес-офіцер міського управління міліції Анна Волювач. – Дівчину бачили багато перехожих, сусіди. Всі зупинялися на неї подивитися. А хтось навіть фільмував на телефон, фотографував. Доки приїхали спеціалісти, вона вже стрибнула. «Швидка» відвезла дівчину до лікарні, але вона померла в реанімаційному відділенні.

Наступна трагедія трапилася 9 червня на Третьому Занасипу, на вулиці Мічуріна. Біля однієї з багатоповерхівок, близько 3.00 знайшли мертвою 17-річну дівчину, що винаймала із співмешканцем квартиру на четвертому поверсі.

– Зараз працівники міліції опитують сусідів, – каже пані Волювач. – Попередньо відомо, що дівчина того вечора відпочивала разом зі своїм співмешканцем вдома. Можливо, із ними був ще хтось. Факти перевіряються.



 
Автор: editor
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх