Фамільна таємниця

25.06.2009, 09:21 Переглядів: 3 367
Чоловік зарубав двох власних немовлят, дружину та її сестру.
Умисне вбивство двох або більше осіб, малолітньої дитини або жінки, яка завідомо для винного перебувала у стані вагітності, карається позбавленням волі на строк від десяти до 15-ти років або довічним позбавленням волі.
(Стаття 115 Кримінального кодексу України – «Умисне вбивство»).

Резонансне вбивство трапилося у місті Карлівка, на сході Полтавщини. Поштовхом до жахливого вчинку для раніше судимого 28-річного хлопця стало те, що дружина записала його дітей на прізвище колишнього чоловіка. Затриманий свою вину визнає перед правоохоронцями.

18 червня, близько 8.00, до будинку 27-річної дівчини прийшла сусідка – принесла, як завжди, молока. Те, що вона побачила, важко передати словами – господарка оселі та її двоє місячних малюків лежали мертві, із рубаними ранами голови. Також в оселі була поранена сестра загиблої – вона довгий час лежала непритомною. Карета «швидкої» привезла жінку до районної лікарні, але вона, так і не прийшовши до тями, померла. На місце злочину виїхало керівництво обласної прокуратури та міліції.

Як повідомив начальник відділу зв’язків з громадськістю ГУ МВС у Полтавській області Юрій Сулаєв, вбивство було скоєне 17 червня після 22.00. Одна з версій, яку висунули правоохоронці – вбивство скоїв 28-річний раніше судимий співмешканець потерпілої. Згодом його затримали у Карлівці. Знаряддям вбивства виявилася сокира.

За попередніми даними, сварка розгорілася через те, що жінка записала народжених від співмешканця малолітніх дітей на прізвище свого попереднього чоловіка. Затриманий має дві судимості за крадіжку і нанесення тілесних ушкоджень, перебував у Карлівській міліції під адміністративним наглядом.

За фактом убивства слідчим управлінням ГУ МВС України в області порушено кримінальну справу. Ведеться досудове слідство.

Загибель матері та двох дітей прокоментувала заступник голови облдержадміністрації Надія МЯКУШКО:

– Загинула жінка і двоє одномісячних двійнят. Сім’я на обліку не стояла, все благополучно. Але при тому двоє старших дітей (від першого шлюбу) загиблої жінки проживають у Харкові. Такий факт повинен був насторожити кримінальну міліцію у справах дітей. Ми повинні були взяти до уваги: що батьком цих двійнят є співмешканець, який до цього двічі був засуджений. Хіба це співпраця? Ми втратили молоду жінку, матір двох одномісячних здорових дітей...



 
Автор: konstantinov
Теги: дружина
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх