Рятуючись від вогню, люди стрибнули з п’ятого поверху

18.02.2010, 15:43 Переглядів: 2 785
Сімейну пару врятував товстий шар снігу.
Така ось сковорідка для сусідів.
Фото: Дмитрий Бабец

Сувора та сніжна зима врятувала життя молодій парі і зберегла батьків однорічній дитині. 17 лютого Олена та Арсен, рятуючись від вогню, вистрибнули з п’ятого поверху будинку. Пожежа спалахнула в квартирі, що розташована поверхом нижче, але вогонь дістався 5-го поверху.

17 лютого, близько 10.00, зайнялася квартира на 4-му поверсі в будинку на вулиці Карла Маркса. За словами начальника міськуправління МНС Олега Горбенка, господарка запалювала свічку і якимось чином вогонь потрапив на домашні речі.

– Чоловік вийшов на балкон і побачив високе полум’я, яке піднімалося до п’ятого поверху. Він забіг до квартири і повідомив про пожежу. Мати дружини взяла онука на руки і вибігла з квартири. На той час помешкання вже було повністю оповите димом. Молоде подружжя через велику задимленість не змогло самостійно залишити приміщення, тому вибігло на балкон, – розповідають у прес-службі Кременчуцького міськуправління МНС.

Пара перелізла через парапет балкону і спробувала утриматися на мотузках для білизни. Але вогонь швидко дістався до них, і в молодих батьків не залишилося іншого вибору як стрибнути вниз. На щастя, їх врятував великий замет снігу, який пом’якшив падіння.

– У чоловіка – забої хребта, рвані рани тулуба, у жінки – перелом руки. Але їх стан стабільний, – розповіли «Телеграфу» лікарі третьої лікарні.

Медики стверджують, що вже були випадки, коли люди, які падали з великої висоти, відбувалися порівняно незначними травмами. Але, як правило, так щастило тільки тим, хто перебував у стані алкогольного сп’яніння.

– У цьому ж випадку людей врятував сніг, – говорять у лікарні.

Скільки часу знадобиться парі, щоб одужати і виписатися з лікарні, медики не знають. Кажуть, можливо, вистачить і місяця.



 
Автор: konstantinov
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх