День початку війни «відзначили» вбивством

2.07.2009, 09:31 Переглядів: 1 882
Люди бачили бійку. Але так сталося, що „швидку” викликали вже на труп...
Вбивство сталося у районі цих гаражів
Фото: Дмитрий Бабец

Міліція затримала підозрюваного у вбивстві за „гарячими слідами”. Раніше судимий чолов‘яга навіть не зрозумів, що забив товариша по посиденьках до смерті.

За іронією долі, вбивство сталося 22 червня - саме у день початку Великої Вітчизняної війни. А знаряддям його послугували звичайні руки та ноги, якими одна людина гамселила іншу. Зовсім як у кіно про гестапо і фашистів!

Того дня карета швидкої допомоги виїхала на виклик у район гаражів біля мосту, що поблизу будинку на вулиці Пролетарській, 2. Викликав „швидку” хтось із мешканців прилеглих будинків. Та рятувати від смерті вже було нікого: 70-річний пенсіонер не подавав ознак життя. З усього було видно, що йому штучно вкоротили віку: на тілі та обличчі померлого були численні синці та садна. Поблизу валялися недопита пляшка горілки та пластикові стаканчики.

Працівники „швидкої”, у свою чергу, викликали міліцію. Правоохоронці почали шукати винуватця у смерті пенсіонера. Підозрюваного знайшли „за гарячими слідами”. Ним виявився 40-річний Віталій, який раніше вже був засуджений за вживання наркотиків. Він сам розповів міліції, що трапилося.

– Пенсіонер сказав щось неприємне синові підозрюваного – нібито почав повчати, - розповідає Анна Волювач, прес-офіцер міського управління міліції. – Затриманий бив пенсіонера руками і ногами, каже, мовляв, і гадки не мав, що вбив.

Судово-медична експертиза встановила, що 70-річний пенсіонер помер від розривів внутрішніх органів із гострим крововиливом. До речі, сусіди засвідчили міліції, що пенсіонер вів тихе життя. Раніше ні у сварки, ні у бійки не вступав...

За фактом вбивства порушено кримінальну справу (умисне тяжке ушкодження, що спричинило смерть). Покарання за такий злочин – від 7 до 10 років позбавлення волі. Ведеться слідство.

До речі, як з‘ясувала міліція, дехто з мешканців прилеглих будинків бачив бійку. Проте, викликали не міліцію, а швидку, і вже „постфактум”. Можливо, якби вчасно набрали 102, людина залишилася б живою.



 
Автор: ermakova
Теги: вбивство
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх