За який товар добре платять у Москві

6.08.2009, 10:16 Переглядів: 1 428
Вона вербувала дівчат для роботи у російській столиці. Замість працевлаштування офіціантками та прибиральницями, на заробітчанок чекала сфера секс-послуг.

30 липня міліція затримала 46-річну мешканку міста, яка намагалася вивезти до Москви двох кременчуцьких дівчат. Там їх повинен був зустріти сутенер і доставити на місце роботи – самі розумієте яке. За даними міліції, дівчата навіть не підозрювали, яка неперевершена кар‘єра їх чекає. Сподівалися ж вони всього-на-всього отримати у російській столиці роботу офіціанток чи прибиральниць.

Канал торгівлі людьми міліція розкрила за оперативними даними. Скільки жінок попалися на пропозицію про «працевлаштування» в російській столиці? Звичайно, ж більше двох. Але поки що ведеться слідство, і кількість перевезених до Москви секс-рабинь міліція не розголошує. Як уже встановили правоохоронці, підприємлива «бізнес-леді» продавала дівчат з 2001 року – не весь час, із перервами. Сама ж вона налагодила добрі зв‘язки із «колегами» в Росії, бо тривалий час мешкала у Москві. Та потім повернулася – через проблеми з правоохоронними органами. Воно й не дивно, враховуючи те, чим вона заробляла на життя.

– Жінка поставила на потік доставку дівчат до Москви. Там їх зустрічала група осіб. Усі вони встановлені. Частину дівчат повернули додому, їх опитала міліція, - розповідає Денис Захарченко, заступник начальника міської міліції. Він також додає, що зазвичай у таких випадках половина дівчат усе ж розуміє, яка робота їх чекає насправді у великих містах.

Відомо також, що затримана кременчуцька посередниця у секс-бізнесі раніше не судима, офіційно не працює. Однак її заняття і так приносило непогані доходи: московські колеги стабільно платили за кожну дівчину. Схема нагадує сітьовий маркетинг: «підпиши» у свою команду когось нового – і отримуй за це свої проценти.

Слідство триває. Порушена кримінальна справа за фактом торгівлі людьми. За такі дії, якщо вони вчинені щодо кількох осіб, передбачене покарання на строк від п‘яти до 12 років ув‘язнення.

Марина Єрмакова



 
Автор: ermakova
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх