У Кременчуці накрили наркодилера

13.08.2009, 10:22 Переглядів: 1 874
45-ти річна жінка оптом збувала опій до чотирьох міст України.
Кременчужанка отримувала наркотики із Черкаської області, далі розповсюджувала у різних містах. Купляючи товар на 100 тисяч гривень, продавала його за 240 тисяч. Міліціонери додають, що наркотики походять з азіатських країн – в Україні немає стільки макових полів, щоб виробити таку кількість опію.

За це вона отримувала шалені прибутки. У будинку цієї «бізнес-вумен» вилучили майна майже на мільйон гривень. Правоохоронці підозрюють, що наркотиками займалась уся ромська родина.

Кременчужанку, що займалась оптовою торгівлею наркотиками, «накрили» у Миргороді. Міліціонери кажуть – у неї вилучили літр опію та сто тисяч гривень, «зароблені» від його продажу. Наркотики «продавщиця щастя» ромської національності отримувала від своєї «колеги» із Черкаської області. Далі шукала тих, кому можна сплавити крупну партію товару. і «штовхала» його у різні регіони України – у міста Кременчук, Київ, Миколаїв та Ромни. Правоохоронці вистежували її кілька місяців – головний міліціонер Кременчука Василь Овчаренко каже, що жінка була дуже спритна та обачна: такі люди постійно змінюють номери телефонів, призначають зустрічі в інших місцях і не зустрічаються із будь-ким. Однак міліціонерам таки вдалось її затримати, зробивши вигляд, що вони покупці наркотиків. Завітали вони і до будинку «бізнес-вумен», що на Занасипі. Із «небагатої» циганської хатки міліціонери вилучили добра майже на мільйони гривень: це й дві легкові автівки, майже півкіло золота, чотири телевізори, три музичні центри, два DVD-програвачі, фарфор, кришталь тощо. До того ж міліціонери знайшли вінчестер, на який у «господарів» не було документів, обріз мисливської рушниці та патрони.

«Це сімейний підряд…»

Правоохоронці підозрюють, що робити «чорну справу» цій пані допомогли члени родини.

– Сьогодні у справі проходить більше шести чоловік. Це, можна сказати, сімейний підряд, задіяні всі і в кожного своя роль, – каже пан Овчаренко.

Жінку затримали, зараз вона перебуває у слідчому ізоляторі. Правоохоронцям 45-річна пані спробувала розповісти, що продавала зовсім небагато, і все для лікування чоловіка, що був госпіталізований. Однак ті їй не повірили – кажуть, вигляд він має доволі здоровий. Накрили й тих, кому ця пані сплавляла свій товар – це «оптовики» із різних міст. До речі, міліціонери наголошують, що ані оптовики, ані «бізнес-вумен» та члени її родини не вживають наркотиків. А людину, у якої наркодилер купляла опій, так і не знайшли – вона виїхала до Росії, каже пан Овчаренко.

За фактами розповсюдження наркотичних речовин порушено ряд кримінальних справ. 45-річній затриманій загрожує від восьми років ув’язнення.



 
Автор: yaremko
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх