Смерть на Святвечір

11.01.2010, 21:28 Переглядів: 1 832
Сварка пасинка з вітчимом «увінчалася» ножем у животі.
У будь-кого в кухонному столі знайдеться кілька ножів, які, зазвичай, і вкорочують життя кременчужанам – достатньо випити зайвої горілки та почати сваритися.

Напередодні Різдва, вдома у 46-річного кременчужанина зібралися рідні та друзі. Але замість теплої сімейної розмови вони отримали криваву різанину. 22-річний пасинок господаря під час сварки вдарив його ножем у живіт. Чоловік помер до приїзду «швидкої».

Увечері 6 січня, коли частина християн приносить до рідних вечерю та разом зустрічають світле свято Різдва, комусь доводиться переживати страшну трагедію. Так і сталося на Раківці, у квартирі в будинку на вулиці Манагарова. У гостях 46-річного чоловіка був брат, прийшли пасинок із співмешканкою. Після посиденьок та випитої оковитої настав конфлікт поколінь – а саме між вітчимом та пасинком. Для з‘ясування стосунків вони вийшли в іншу кімнату. Через кілька хвилин звідти повернувся лише хлопець, він забрав свою дівчину та пішов геть з квартири. До кімнати, де був господар, гості зайшли лише через півгодини. Вони побачили мертвого чоловіка у калюжі крові. «Швидка», яку після цього викликали лише констатувала смерть, а міліція почала розшукувати підозрюваного.

– Коли його затримали він розповів своє бачення ситуації, – каже прес-офіцер Кременчуцького міськуправління міліції Анна Волювач. – Нібито вітчим першим кинувся на нього із ножем, а він його перехопив та сам ударив. Зараз слідчі з‘ясовують всі обставини та перевіряють показання.

За даними експертів ударів ножем було кілька і всі вони прийшлися в печінку. Відомо, що підозрюваний і загиблий, були раніше судимі.

– Завжди у Кременчуці на свята, щось та трапиться, – зазначає Анна Волювач, – завжди люди п‘ють, сваряться, а це до добра не доводить. Того ж вечора ніж пішов у хід між двома чоловіками у квартирі в будинку на вулиці Київській. Але обійшлося без смертей, залишилася лише колото-різана рана на грудях господаря.

Буква закону: Умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого, карається позбавленням волі  на  строк від семи до десяти років. Стаття 121, ч. 2 Кримінального кодексу України



 
Автор: konstantinov
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх