Пограбовано квартиру заможного депутата міськради

15.10.2009, 21:23 Переглядів: 1 636
Жінку – зв’язали, квартиру – обікрали.

У понеділок, 12 жовтня, близько 11 години до чергової частини Автозаводського райвідділу міліції зателефонувала жінка, яка повідомила, що близько 9.30 години двоє невідомих увірвалися в її квартиру та, зв’язавши їй руки липкою стрічкою, заволоділи грошима та виробами із золота.

Як розповів у вівторок заступник начальника міськуправління міліції Денис Захарченко, пограбування було спланованим.

– Напад стався якраз тоді, коли жінка виходила з квартири і ще не встигла ввімкнути сигналізацію. Вона йшла на роботу. Чоловік уже також поїхав у справах. Двоє зловмисників зв’язали жінку і поклали на підлогу. При цьому вони обшукали квартиру і забрали те, що їх зацікавило. Вона їх бачила, але у зв’язку з її шоковим станом навряд чи впізнає. Сума збитку встановлюється. Для розкриття протиправного діяння створена оперативно-слідча група. Її очолили начальник Автозаводського райвідділу і перший заступник начальника міськуправління міліції, – сказав Денис Захарченко.

За його словами, наразі проводяться заходи щодо встановлення осіб причетних до злочину і вже порушено кримінальну справу за статтею – розбій, яка тягне від 7 до 10 років позбавлення волі.

Джерела «Телеграфа» в міліції розповіли, що вже є коло осіб, які можуть бути причетними до розбою. Це не конкретні люди. Їх даних ніхто не знає. Відомо, що вони кілька днів до пограбування, найімовірніше за все, вистежували свою жертву, з’ясовували графік пересування членів родини та інше. Вони працювали під прикриттям – на них була форма одного з комунальних підприємств. 
Експерти газети вважають, що розшукати злочинців, найвірогідніше, не вдасться.

– Це злочин, який важко розкрити. Можливо, в місті є наводчик, а ті, хто здійснили напад, – приїжджі люди. Можливо це й не так. Однак слідство має в усьому розібратися, хоча ще раз кажу – це зовсім непросто.

Ми пам’ятаємо, що й досі не розкриті пограбування квартири мера, голови одного з районів, одного з депутатів – керівника підприємства. Хоча є і позитивні приклади: міліціянти знайшли крадіїв будинку одного з колишніх керівників підприємства, – заявив експерт газети.



 
Автор: sokolov
Теги: депутат
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх