У Кам’яних Потоках чоловік підпалив себе, дружину і будинок

15.10.2009, 21:27 Переглядів: 1 919
Він згорів заживо, а дружина потрапила до реанімації..
46-річний Олександр згорів заживо, а його дружина отримала серйозні опіки. Кухня вигоріла наполовину.

Чоловік приревнував дружину за те, що вона, начебто, знайомилася з іншими в Інтернеті. Аби помститися – він облив бензином гараж, дві машини, кухню й себе. Потім – підпалив сірник... Полум’я зайнялось миттєво. Чоловік загинув одразу, а дружина, яка була поруч, отримала серйозні опіки. Врятувався лише 11-річний син, який устиг виплигнути з вікна.

У селі Кам’яні Потоки, що біля Кременчука, і досі обговорюють жахливий випадок, що трапився 7 жовтня з сім’єю односельців. Батько сімейства, 46-річний Олександр, не порозумівся з дружиною.

– Після розставання на деякий час пара знову зійшлася і проживала разом. Та він десь в Інтернеті вичитав, що вона знайомилася з іншими чоловіками. Спалахнула сварка, – зазначає заступник начальника міськ управління міліції Денис Захарченнко.

– Під час сварки він узяв 5-літрову каністру з бензином, облив гараж, потім автівку, що стояла в ньому, далі – машину, що була на подвір’ї. Коли бензин у каністрі скінчився, чоловік знайшов ще одну, ввійшов до будинку і облив його з середини, – розповідає спеціаліст по зв’язках із громадськістю Кременчуцького райвідділу міліції Андрій Федорненко. – Пальне потрапило й на дружину, яка намагалася чинити супротив своєму чоловікові. А він у запалі сварки дістав сірника і підпалив його. Вогонь миттєво охопив усе. Чоловік згорів заживо. Дружина зараз перебуває в лікарні з опіками 3-4 ступеню. Не постраждав тільки 11-річний син: він вчасно все зрозумів і вистрибнув із вікна.

– У Івана з Галиною* останнім часом були негаразди, – кажуть про причини трагедії сусіди. – Було таке, що на якийсь час вони навіть розбіглися, місяць не жили. Вона – його друга дружина, на сім років молодша. Жили нормально... Але через гроші посварилися. У Івана є син, що живе зараз в Москві. Йому минулого року гроші знадобилися – 20 тисяч доларів, щоб до Московського університету вступити. Через це у них і почалися чвари.

Сусіди додають, що Іван раніше добре заробляв (ходив у плавання). Мав квартиру в Полтаві, яку потім продав, великий, добротний будинок і дві машини, щоправда, радянських. А останнім часом працював із жінкою у Кременчуці.

У місцевій школі кажуть, що 11-річного Степана зараз забрала бабуся, яка живе в Кременчуці. Залишився в нього і зведений брат – 21-річний син Галини.

У міліції повідомили, що нині проводиться детальне встановлення причини трагедії.

Заступник прокурора Кремен­чуцького району Олександр Макси­менко заявив «Телеграфу», що 12 жовтня прокуратурою по факту навмисного пошкодження майна шляхом підпалу порушена кримінальна справа.

* Імена учасників пригоди змінені



 
Автор: sokolov
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх