Міліція «трусить» кафе-бари на Молодіжному

26.11.2009, 08:16 Переглядів: 1 848
Надто багато скарг на розважальні заклади у цьому районі.
Серед затриманих неповнолітніх були не тільки хлопці, але й дівчата. Біля одного бару, за словами правоохоронців, дівчата і так брутально лаялися, що «вуха в‘яли».

Шість десятків міліціонерів, козаків та військових минулого тижня «потрясли» вночі розважальні заклади на Молодіжному. Затримали 12 неповнолітніх, що вешталися без діла попід барами або пиячили у них. Надалі міліція постійно проводитиме подібні нічні «облави» – доки не припиняться скарги на шум у барах.

Уніч з 20 на 21 листопада по Молодіжному ходили шість десятків правоохоронців, військових та козаків, зупиняли перехожих, перевіряли відвідувачів барів, шукали по закутках неповнолітніх полуночників. Основним «знаряддям облави» була група захоплення із шести чоловіків у чорному камуфляжі та у масках (не марлевих). Звісно ж, комусь не сподобалося, що на банкет зайшли гості у формі, комусь перервали приємне спілкування із дівчатами, але правоохоронці на те не зважають – вони займаються профілактикою і надалі будуть робити те саме.

Увага міліціонерів, в основному була прикута до неповнолітніх, що вешталися вночі по Молодіжному.

– Ми перевіряли чи є у розважальних закладах неповнолітні, чи продають їм алкоголь та сигарети, – розповідає прес-офіцер міського управління міліції Анна Волювач. – Ми «прочесали» всі вулиці, в тому числі дитячі садки, де молодь полюбляє збиратися. Знайдених дітей повертали батькам. У хлопців перед тим брали відбитки пальців, перевіряли IMEI мобільних телефонів – чи не крадені.

Міліціонери працювали на факторі раптовості – ніхто не встигав вийти із приміщення. Група захоплення перевіряла у відвідувачів документи, проводила поверхневий огляд. Ніхто із «масками» не сперечався. Наркотиків і зброї не знайшли.

– Такі відпрацювання будуть проводитися постійно, – каже пані Волювач. – Буде група захоплення заходити у заклади і перевіряти чи немає порушень. Стосовно власників барів зараз проводяться окремі перевірки. Якщо виявляться порушення – до міської влади піде подання на позбавлення підприємців дозволів на роботу.

Відпрацювання у цифрах

12 розважальних закладів Молодіжного перевірила за ніч міліція.

42 особи доставили до райвідділу міліції.

9 протоколів склали за дрібне хуліганство.

7 протоколів – за появу нетверезими в громадських місцях (чоловіки лаялися або не могли нормально ходити). Одного з них відвезли до наркодиспансеру і черговий лікар, побачивши скільки «проміле» спирту в крові клієнта, сказав, що він мав бути вже трупом.

12 неповнолітніх взяли «на олівець» та віддали батькам.



 
Автор: konstantinov
Теги: міліція
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх