Чоловіка вбили пилою

24.12.2009, 12:25 Переглядів: 1 413
Двоє молодиків забили жертву у підвалі багатоповерхівки.
Знаряддя вбивства. Що могло відбуватися у голові хлопців під час їх звірства, важко собі уявити. За словами міліціонерів, загиблий характеризувався у будинку як абсолютно безневинний чоловік.

Мати знайшла скривавлене тіло свого 41-річного сина у підвалі будинку. Він спустився туди покурити і не повернувся. Його голова була вкрита ранами від ножівки. Міліція тиждень шукала тих, хто вчинив це звірство. Наразі правоохоронці підозрюють двох молодиків.

Уночі 13 грудня, у підвалі багатоповерхівки в районі McDonald’s, жінка знайшла скривавлене тіло свого сина. Його голова та обличчя було вщент покриті рваними ранами. Він спустився вниз покурити, оскільки на вулиці було холодно. А у підвалі мешканці будинку вже давно обладнали «курилку» – часто тут збиралася на посиденьки молодь, грали в карти, випивали. Що ж сталося у підвалі тієї ночі у міліції з‘ясовували тиждень.

– Смерть чоловіка сталася в результаті великої крововтрати із множинних ран на голові, – заявила прес-офіцер міськуправління міліції Кременчука Анна Волювач. – Його били по голові пилою (ножівкою по дереву – ред.).

Оперативники з‘ясували, хто був із чоловіком у підвалі. Це двоє молодиків – 17- та 22-річний. Всі троє були знайомі.

– Ми не можемо зараз розповісти подробиць оскільки з‘ясовується ступінь вини кожного з них, – каже Анна Волювач. – Надто велика різниця у віці. Слідчі мають відтворити події з кожним із підозрюваних та порівняти покази.

Сказати, що зловмисниками керували якісь «душевні переживання», важко: вони забрали в убитого телефон та 18 гривень. Правоохоронці порушили кримінальну справу за фактом умисного вбивства.

До 15 років за ґратами

«Вбивство, тобто умисне протиправне заподіяння смерті іншій людині, карається позбавленням волі на строк від семи до п’ятнадцяти років».

Стаття 115, ч. 1 Кримінального кодексу України.



 
Автор: konstantinov
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх