У Кременчуці впіймали жигало

23.12.2009, 09:04 Переглядів: 2 275
Цього року хлопці почали «конкурувати» із жінками.
Чоловіки у Кременчуці поступово освоюють нові горизонти. А що поробиш – безробіття – роботи днем із вогнем не знайдеш. А «голодні» жінки – чи не на кожному кроці. Як то кажуть – всі професії потрібні, всі важливі, але не всі законні…

Кременчуцьких жигало міліціонери знайшли через оголошення в Інтернеті та в газетах. Правоохоронці домовилися з двома дівчатами, щоб ті замовити собі «хлопчика», а потім, після передачі грошей, «повію» та сутенера затримали на гарячому. У міліції кажуть, що за останній рік замовляти жигало у Кременчуці стало популярно.

У 2009 році в Кременчуці жінкам-повіям на ринку сексуальних послуг вирішили допомогти чоловіки.

– Цьогоріч у нас зафіксовано п‘ять випадків зайняття проституцією чоловіками, – каже прес-офіцер міськуправління міліції Анна Волювач. – Тоді як у минулих роках це були поодинокі випадки.

Міські правоохоронці «прочісують» Інтернет-сайти, об‘яви у газетах та констатують, що чоловіки, з якими можна потанцювати, поїсти в ресторані та продовжити розважатися у ліжку, користуються популярністю. За однією з таких об‘яв міліціонери вирішили звернутися та замовити «хлопчика». Замовлення, замість правоохоронців, зробили дві дівчини, які виступили в ролі клієнток.

І ось, 23 грудня, очікувана всіма зустріч відбулася. 32-річний сутенер Віталій привів двом дівчатам 25-річного Сашка. Після передачі грошей (400 гривень – по 200 кожному), настала черга міліціонерів надавати послуги з оформлення протоколів щодо зайняття проституцією*. До того ж, звіднику доведеться відповідати за Кримінальним кодексом**. У міліції кажуть, що ніякою особливою вродою жигало не виділяється, але дуже вередливий – «не до кожної жінки піде».



 
Автор: konstantinov
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх