Чергова іномарка «покинула» господаря

8.11.2007, 15:11 Переглядів: 1 893
Крадії поцупили дорогу іномарку у відомого приватного нотаріуса. Самого власника машини побили, залили йому в горло пляшку горілки та вивезли під Решетилівку.

Викрадачі, які вільно почувають себе на кременчуцьких вулицях, продовжують «полювання» на дорогі іномарки. Жертвами злодіїв цьогоріч уже були керівництво м’ясокомбінату, комсомольського ГЗК та інші кременчуцькі підприємці. Цього разу викрадачі зацікавилися автомобілем «Lexus» відомого у місті приватного нотаріуса.
Минулої середи, близько 20.30, він приїхав до свого приватного будинку на вулиці Хорольській з тренування і вже збирався заїждати на подвір’я на авто, коли до нього підскочили троє кремезних хлопців у масках та швиденько «нейтралізували». У міліції кажуть, що за рогом будинку перебував охоронець, будівельники та величезний собака. Вони і гадки не мали, що відбувається перед подвір’ям. «Не зрозуміло, чому нотаріус не став гукати, коли його били. Тоді б усе було по-іншому. А так чоловіка повалили на землю, затягли в його ж машину та повезли у бік Решетилівки. При цьому руки полоненому злочинці зв’язали скотчем. Рота не закривали», – розповідає джерело «Телеграфу» у міліції. 
Цим нотаріус і скористався. Він почав вести перемовини, мовляв, давайте я вам дам грошей, а ви не чіпатимете ні мене,  ні мою машину. «Схоже, крадіїв це зацікавило. Вони навіть спитали: скільки даєш? Нотаріус запропонував 10 тисяч «зелених». Крадії зупинили автівку. Порадилися. Знову спитали – де гроші і як ти нам їх віддаси? Однак, аби не ризикувати, все ж таки не повернулися до міста і поїхали далі», – розповідає правоохоронець. До речі, за роботу з викрадення дорогої автівки викрадачі від замовника отримують приблизно 10 тисяч доларів.
У лісосмузі під Решетилівкою крадії вивели нотаріуса з автівки і залили в нього пляшку горілки. Забравши мобільники та гроші вони поїхали далі. Нотаріус згодом дістався до людей та зателефонував близьким. Уже під ранок нотаріус був удома, а міліція почала ловити злочинців. Однак пошук по «гарячих слідах» результатів не дав.
Викрадене авто не було застраховане, а це означає, що за її викрадення нотаріус не отримає компенсації.

Післямова
Пошук злочинців, які цього річ викрадають дорогі іномарки у Кременчуці, ще тривають. Начальник міської міліції Василь Овчаренко каже, що злочинці – громадяни Білорусі, які приїжджають у місто, знаходять потрібний їм автомобіль, кілька місяців вивчають характер його господаря і потім викрадають. Через кілька годин після викрадення, зазвичай, машина вже перетинає кордон з Росією, а там її знайти майже неможливо. Щодо самих крадіїв, то нещодавно частину цієї злочинної групи було затримано під час чергового викрадення авто у Києві. Затримані кажуть, що передавали викрадені автівки замовнику, отримували за це гроші і не цікавилися подальшою долею машин.



 
Автор: sokolov
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх