Ніч кохання за півтисячі, або «Молоді дівчата шукають роботу»

1.11.2007, 16:11 Переглядів: 2 390
Міліціонери затримали у Кременчуці міні-бордель ыз двох звідників та трьох повій. При «оптових» замовленнях клієнти користувалися гнучкою системою знижок. Кримінальний кодекс таку ж систему запропонувати не зможе….

Нещодавно працівники відділу боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми, під час відпрацювання міста Кременчука затримали «підприємців», що майже півроку «надривалися» на ниві надання послуг з… кохання. Про це повідомляють у прес-службі обласної міліції.

«Трудові будні»
Пара співмешканців впровадила у життя просту, але ефективну схему. Молодий чоловік розміщував у кременчуцьких газетах оголошення на кшталт – «надам роботу молодим дівчатам» та «молода дівчина шукає роботу». Для тих, хто вміє читати «між рядків», більше інформації й не потрібно. Дівчина ділка підшукала трьох молодиць, які були не проти легкого підробітку. Вона також була секретарем «підприємства» – відповідала на дзвінки за оголошеннями, домовлялася про місце, час, сценарій зустрічей та, звісно ж, їх вартість.
Місце для ігрищ, зазвичай, забезпечував клієнт, однак, під бажання замовника, звідники могли підібрати потрібну квартиру або сауну. 200 гривень за годину задоволення – такою була стандартна вартість послуги. Як і в будь-якій фірмі, для постійних клієнтів або тих, хто замовляв розваги на всю ніч, діяла дуже гнучка система знижок. Наприклад, «кохання до ранку» можна було замовити лише за 500-600 гривень.
На одному з «викликів» компанія попалася в руки правоохоронців.

Говорить міліція:
– Схема діяльності була продумана до найменших дрібниць, – розповідає Юрій Шварц, виконувач обов’язків начальника відділу боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми, обласної міліції, – звідники доставляли дівчат замовнику, причому користувалися послугами лише одного, добре знайомого їм таксиста, потім отримували від клієнта гроші, а після виконання дівчиною «роботи» забирали її, і лише тоді з нею розраховувалися.

А повії хто?
До речі, послуги надавала постійна трійка – дівчата віком від 18 до 27 років. Від «зароблених» грошей дівчата отримували лише третину. «Однак, судячи з усього, вони не скаржилися, – розповідають у прес-службі обласної міліції, – іноді «працівниці» обслуговували й по кілька клієнтів на добу, тому сума заробітку була доволі пристойною».

Кожному своє
Відносно організаторів секс-бізнесу зараз порушено кримінальну справу за статтею 302 Кримінального Кодексу – «Створення або утримання місць розпусти і звідництво». Дівчаткам-«робітницям» довелося ж лише «почервоніти» – їх притягнули до адміністративної відповідальності за заняття проституцією, тобто оштрафували.



 
Автор: konstantinov
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх