Молодики врізалися у стоячу вантажівку: двоє загинули

27.09.2007, 18:09 Переглядів: 2 180
Минулого тижня на Молодіжному компанія з чотирьох молодих людей їхала «Жигулями» по нічному місту. З невідомих причин, 22-річний водій в’їхав у причіп припаркованої вантажівки...
Міліціонери навіть не виявили гальмівного шляху...

19 вересня, близько 0.15, на вул. Тельмана сталася жахлива ДТП – легковик «ВАЗ» з чотирма молодими людьми в’їхав у причіп вантажівки, що була припаркована до правого краю дороги. За якусь мить авто перетворилося на спотворену консервну банку... 24-річна дівчина, що сиділа біля водія, загинула на місці. Сам водій, 22-річний хлопець, зазнав числених переломів на тілі й шок – він помер у реанімаційному відділенні лікарні. Двом пасажирам, що сиділи позаду, «дісталося» менше: 21-річний юнак доставлений у лікарню з переломами кісток та травматичним шоком, а його 23-річний сусід був госпіталізований з політравмою та мозковою комою.
Що стало причиною трагедії – над цим ламають голову як правоохоронці, так і ті, хто знав загиблого водія. За словами начальника відділу реєстрації ДТП відділу ДАІ Віктора Обертаса, гальмівного шляху від легковика перед вантажівкою не було. «Наімовірніше, що хлопець відволікся від керування автомобілем і не побачив вчасно небезпеку, – каже Віктор Обертас. – Відомо, що в нічний час їхати потрібно зі швидкістю, яка дозволяє зупинити автомобіль у межах освітлення фарами. Які саме обставини аварії, швидкість руху та інше, з’ясує слідство». 
Відомо, що у 2007 році це вже друга подібна аварія у Кременчуці – навесні, на вул. Московській, у темний час доби також загинула пасажирка легковика – водій не впорався з керуванням та в’їхав у стоячу біля краю дороги вантажівку.



 
Автор: konstantinov
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх