Сварка із САДівницьким акцентом

27.09.2007, 18:09 Переглядів: 1 380
П’янка з самого ранку в Крюкові закінчилася реанімацією одного з учасників – у ході сварки йому перебили лопатою десять ребер..

Чоловік лопатою перебив опоненту десять ребер

Від стакана до лопати – руку простягнути

Вранці 20 вересня у покинутому будинку у приватному секторі Крюкова пиячили двоє чоловіків – 59-річний та 36-річний. Разом з ними була мати молодшого. Алкоголь – він, як завжди, має властивість закінчуватися... Тому жінку направили «гінцем» до найближчого магазину. Доки слабка половина компанії виконувала свій «обов’язок», сильна посварилася. Що вони між собою не поділили – невідомо, але молодший вийшов на подвір’я і повернувся зі штиковою лопатою... і копання картоплі в його наміри явно не входило. «Чоловік почав бити лопатою в груди свого товариша, – розповідає прес-секретар міської міліції Анна Волювач. – Той від болю почав кричати». На шум позбігалися сусіди і, побачивши закривавлену людину, викликали «швидку». Медики госпіталізували потерпілого до реанімаційного відділення з численими рубаними ранами та переломами десятка ребер у лівій частині грудей. Міліціонери затримали «копача», вилучили лопату та закривавлений одяг. Зараз проводиться досудове слідство.
Зі слів дільничного інспектора, і потерпілий, і нападник викликають негативні відгуки серед мешканців мікрорайону, обидва раніше судимі. 



 
Автор: konstantinov
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх