Якщо соцробітник пропонує поворожити...

23.08.2007, 17:08 Переглядів: 2 171
У Кременчуці знову почалося паломництво «працівників соцслужб». Дві жінки (20-35 років) заходять до літніх людей під приводом заміни грошей. Також у них з’явилася нова послуга – можна поворожити, дізнатися майбутнє, вилікуватись..

У Кременчуці знову почалося паломництво «працівників соцслужб». Дві жінки (20-35 років) заходять до літніх людей під приводом заміни грошей. Також у них з’явилася нова послуга – можна поворожити, дізнатися майбутнє, вилікуватись... І віддають пенсіонери їм свої гроші та золоті прикраси.
– Не виключено, що жінки застосовують гіпноз чи якийсь інший спосіб впливу на підсвідомість, – кажуть у міліції, – бо ніхто з потерпілих не може навіть описати шахраїв. Єдине, що вдалось дізнатись, – одна з жінок повної статури та з білявим волоссям. Міліціянти прохають самотніх людей взагалі не впускати невідомих осіб до своїх помешкань, ким би вони не представлялись. Якщо ж хтось виявить підозрілих «соцпрацівників», то можна зателефонувати за номерами: 02, 77-43-02 та 6-02-15.



 
Автор: konstantinov
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх