Убивство біля бази відпочинку

17.08.2007, 12:08 Переглядів: 1 457
33-річна кременчужанка приїхала до чоловіка на базу відпочинку в Омельник. Зранку її труп знайшли неподалік від воріт профілакторію. Убивство не розкрите, у колі підозрюваних чоловік, знайомі та свідки..

Скривавлений труп напівроздягненої жінки знайшов селянин

11 серпня, близько 5.30, мешканець Омельника побачив у десяти кроках від дороги скривавлений труп жінки. Вона була напівроздягненою, з численними ножовими пораненнями. Верхній одяг загиблої лежав поруч. 36-річний чоловік одразу викликав міліцію. Місце «знахідки» було у 250 метрах від воріт бази відпочинку одного з акціонерних товариств Кременчука.
Правоохоронці знайшли на місці події, окрім одягу, босоніжки загиблої, дві пляшки з-під пива та упаковку з-під презервативів. Також було взято на аналіз кров та зразки грунту з узбіччя дороги.
– Судмедекспертиза дала висновок, що смерть настала через проникаюче ножове поранення в серце, – каже прес-секретар кременчуцької міліції Анна Волювач. – Порізи на пальцях, кистях та плечі свідчать про те, що жінка захищалася від ножа голими руками.
Міліція встановила, що 33-річна жінка приїхала увечері 10 серпня до профілакторію, де відпочивав її чоловік. Погулявши з компанією на базі відпочинку, жінка разом з кількома знайомими вийшла до села, до одного з омельницьких магазинів-барів. За словами правоохоронців, чоловік залишався на базі відпочинку. Що було далі, наразі з’ясовує слідство. «Опитане майже все село, – каже Анна Волювач. – І чоловік жінки, і знайомі, і свідки перебувають у колі підозрюваних. Чи мало місце згвалтування – покаже судмедекспертиза».
За фактом смерті порушено кримінальну справу. Злочин, коли верстався номер, залишався не розкритим. Міліцією створено посилені слідчі групи, у Кременчуці перебувають полтавські спеціалісти.



 
Автор: konstantinov
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх