На Третьому Занасипі ліквідовано плантацію конопель

26.07.2007, 18:07 Переглядів: 1 540
Про те, що в городі одного з приватних будинків на Третьому Занасипі квітнуть коноплі міліціянти дізналися через власні джерела. Аби перевірити цю інформацію, минулої середи працівники карного розшуку з постановою на обшук приїхали на Занасип.
«Біля воріт будинку нас зустріли жінки. Згодом стало відомо, що це власниця будинку і дружина одного з мешканців будівлі.

Задля цього правоохоронці застосували зброю, бо на них спустили собак

Про те, що в городі одного з приватних будинків на Третьому Занасипі квітнуть коноплі міліціянти дізналися через власні джерела. Аби перевірити цю інформацію, минулої середи працівники карного розшуку з постановою на обшук приїхали на Занасип.
«Біля воріт будинку нас зустріли жінки. Згодом стало відомо, що це власниця будинку і дружина одного з мешканців будівлі. Ми, в присутності понятих, зачитали їм постанову про обшук. Однак жінки навідріз відмовилися відчиняти ворота. Ми попередили їх, що полізимо через ворота. Однак і це не дало ніякого результату. Тоді я поліз через ворота»,-розповідає оперативник Андрій Белов. За його словами, господарі оселі вирішили оборонятися іншим чином-спустивши на міліціянта собак. «Одна з величезних вівчарок навіть встигла вкусити Андрія. Тоді він, не цілячись, зробив постріл у землю. Міліціянти, згідно із законом, можуть застосовувати зброю для знешкодження тварин, якщо ті спричинять загрозу життю і здоров’ю міліціонеру. Цей постріл наче прочистив мізки господарям. Вони злякалися і відразу зачинили собак і пустили всіх до присадибної ділянки, де росли коноплі»,-каже в.о. старшого інспектора групи зв’язків із громадськістю міськуправління міліції Анна Волювач. Міліціянтка розповідає, що на подвір’ї її колеги виявили25 кущиів конопель. У будівлі вони знайшли більше 4 кілограм маріхуани. «Господар будинку заявив, що вирощував все це наркозілля для себе. Він розповів, що не п’є, але щодня палить із тютюном по 4 грами конопель. Молоді коноплі він власноруч доглядав і нікого до них не підпускав. Кожен кущик конопель у нього був промаркований, і господар чекав, щоб з’ясувати, який із них буде йому більше до вподоби»,- зазначила Анна Волювач.
Тепер проти горе-ботаніка буде порушено кримінальну справу.



 
Автор: sokolov
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх