Онука зарізала бабусю на очах у правнука

26.07.2007, 18:07 Переглядів: 1 511
Увечері, 22 липня, до міліціянтів надійшло тривожне повідомлення: у багатоповерхівці, що у 304 кварталі, у великій калюжі крові виявлено труп літньої жінки.

Увечері, 22 липня, до міліціянтів надійшло тривожне повідомлення: у багатоповерхівці, що у 304 кварталі, у великій калюжі крові виявлено труп літньої жінки. За словами начальника міської міліції Василя Овчаренка, як виявилося при слідстві, 63-річну бабусю ножем зарізала 20-річна внучка Марина.
«Онучка мешкала разом з 2-річним сином у бабусі. Зі слів сусідів, Марина постійно пиячила. Неодноразово її притягували додому будівельники з новобудови, що зводиться поруч. Того вечора Марина посварилися з бабусею через свого співмешканця. Бабуся образила його. Жінка схопила кухонний ніж та вдарила ним бабусю»,-розповідає старший інспектор міліції Анна Волювач. Після цього жінка вийшла з квартири, залишивши літню жінку напризволяще.
«Найстрашніше, що син Марини – дворічний Олександр - спостерігав за сваркою. Він бачив, як мати вдарила ножем бабулю. Уже після приходу міліціянтів він навіть показував нам, як жінка завдавала удар бабусі»,-каже Василь Овчаренко.
Він додає, що смерть бабусі настала від проникаючої рани черевної порожнини з пошкодженням печінки, масової зовнішньої та внутрішньої крововтрати, обширного шоку.
Дворічного хлопчика міліціянти привезли до притулку для неповнолітніх «Промінь», позак як у нього не залишилося близьких родичів.



 
Автор: sokolov
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх