Зламав щелепу конкуренту

31.05.2007, 19:05 Переглядів: 1 393
24 травня до Автозаводського районного відділення міліції звернувся 18-річний хлопець і повідомив, що його побили невідомі. Як було встановлено правоохоронцями, того дня, близько 12.00, потерпілий разом із своєю дівчиною йшли до її квартири на вул. Московській.

24 травня до Автозаводського районного відділення міліції звернувся 18-річний хлопець і повідомив, що його побили невідомі. Як було встановлено правоохоронцями, того дня, близько 12.00, потерпілий разом із своєю дівчиною йшли до її квартири на вул. Московській. Прямо біля під’їзду їх зупинили двоє хлопців-однолітків, одному з яких ця дівчина теж подобалась. Подобалась настільки, що пояснити це можна було тільки кулаками. Завівши хлопця до під’їзду, вони почали «роз’яснювальну роботу», а потім взагалі увірвалися до квартири дівчинки й почали дубасити «конкурента» руками й ногами. Після завершення «виховної роботи» забрали в хлопця мобільник «Nokia 7610», 500 гривень і пішли. У потерпілого, згідно з довідкою судмедексперта, різана рана пальця з пошкодженням сухожилля та перелом нижньої щелепи. Порушено кримінальну справу.
Окрім цього, встановлено, що вранці того ж дня, один з нападників, забрав у 40-річної жінки біля комп’ютерного клубу «Next Level» телефон «Sony Ericsson».



 
Автор: konstantinov
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх