Через недопалок цигарки зайнявся балкон

30.03.2007, 19:03 Переглядів: 1 519
22 березня редакцію повідомили про пожежу в одному з будинків на вул. Красіна. За словами свідків, вони декілька разів чули вибухи. Як виявилося, через кинутий недопалок, згорів лише балкон квартири.
Металопластика згоріло на 4 тис. гривень. Єдиний постраждалий, за словами пожежних, – кіт, який з переляку кудись забіг

«У квартирі в сусідньому під’їзді щось разів 5 – 6 вибухнуло, а потім почалася пожежа. Приїхали пожежні машини й загасили», – приблизно таке 22 березня повідомили редакції «Телеграфа» мешканці будинку 78 на вул. Красіна. Ноги в руки і побігли ми за вказаною адресою. Особливо непокоїло повідомлення про вибухи. У дворі будинку бачимо машину газової служби та дві пожежні машини. Вогонь уже було знешкоджено – на третьому поверсі згоріло металопластикове покриття балкона й частково пошкоджено  покриття балкона на поверхом вище.
Частина пожежних відпочивала на лавочці. «Що за вибухи були? Хто постраждалий?» – питаємо службовців. «Ідіть наверх, там про все спитаєте», – відповіли нам. На порозі квартири нас зустрів господар. На запитання «що вибухнуло?» він популярно пояснив: «Ніяких вибухів не було, горів балкон. І винний у цьому сусід зверху, що викинув з вікна недопалок цигарки».
Ці слова підтверджує й заступник начальника Кременчуцького міського управління МНС Юрій Мокієнко: «Це багатоповерхівка, тому недопалок цигарки, як причина займання балкона, цілком імовірна річ». Стосовно вибухів, які чули мешканці, рятувальник припустив, що то міг лопатися склопакет на балконі або скляні банки. Загальний збиток від пожежі складає 4 тисяч гривень. У кімнаті, що виходить на балкон, закоптилися стіни та стеля. Господарі квартири, за словами Юрія Мокієнка, під час пожежі перебували вдома, тільки в іншій кімнаті.



 
Автор: konstantinov
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх