Як вразити кохану на 8 Березня, або просто перебий конкуренту ноги

17.03.2007, 11:03 Переглядів: 2 524
Сьомого березня карета «швидкої» підібрала біля 16-ї школи 20-річного хлопця з переламаними ногами. Як виявилося, його побили однолітки, один з яких приревнував хлопця до дівчини..

7 березня, близько 6.30, диспетчер «швидкої» повідомив міліцію, що в районі школи №16 карета підібрала 20-річного хлопця з тілесними ушкодженнями. Окрім саден по всьому тілу, в хлопця було переламано обидві ноги в районі гомілок. Зараз він знаходиться в 3-й міській лікарні.
Як виявили правоохоронці, побиття сталося минулого вечора через ревнощі. У кутах «любовного трикутника» знаходилися побитий, дівчина та хлопець, що приревнував перших двох. О 21.00, на території 16-ї школи вони зустрілися – ревнивець із товаришем та юнак, якому не поталанило (всі однолітки). У хлопців із собою випадково були ніжки від табуреток, якими вони почали гамселити «третього зайвого». Мотивуючи свої дії тим, що дівчина «моя, а не твоя», хлопцю переламали обидві ноги в районі гомілок та залишили лежати на землі.
Наразі тривають пошуки зловмисників. Як каже потерпілий, його кривдник раніше вже погрожував розправою. «Чудовий» подарунок дівчині на 8 Березня!



 
Автор: konstantinov
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх