Убивство студентки. 24-річний хлопець довго не міг пояснити, чому зарізав подругу

15.02.2007, 16:02 Переглядів: 1 541
20-річна студентка не повернулася увечері додому. Як виявилося, її вбив хлопець, з яким вона познайомилася на курорті і випадково зустрілася в Кременчуці. Підозрюваний пояснює, що зарізав дівчину через золоті прикраси та мобільник.
Не дивлячись на те, що його «переклинило», хлопець вміло замив сліди крові та позбавився речей вбитої

5-го лютого 20-річна Валентина пішла під вечір гуляти. До обіду наступного дня вона так і не дала про себе знати батькам. Останні були дуже схвильовані, адже цього дня зранку їй необхідно було виїжджати на навчання до Києва. Батько повідомив про зникнення доньки в чергову частину Автозаводського районного відділення міліції.
Оперативники одразу ж опитали всіх, хто останнім спілкувався із зниклою. Подруга Христина розповіла, що Валентина збиралася йти до свого знайомого Віталія.
Завітавши до його квартири, що по вул. Кошового, правоохоронці знайшли у ванній мертву дівчину. У животі було видно проникаюче ножове поранення. Обшукавши помешкання, міліціянти не знайшли жодної речі, яка б належала потерпілій. Квартира була прибраною й виглядала так, ніби в ній нічого не сталося.
Наступного дня співробітники карного розшуку затримали 24-ого Віталія. З моменту вбивства він так і не з’являвся у своїй квартирі, а переховувався у «друзів».
Віталій зізнався у скоєнні злочину і пояснив, що вбив Валентину, аби забрати її мобільник та прикраси. «Він довго не міг розповісти, що сталося, – каже заступник начальника міського управління міліції Олег Романенко. – Говорив, що його «заклинило».
Хлопець розповів, що з дівчиною познайомився в пансіонаті на Чорному морі. Весь час вони підтримували дружні стосунки, листувалися. Другого лютого Віталій та Валя випадково зустрілися у нічному клубі та домовилися про побачення. 5 лютого вони поїхали до Віталія на квартиру, де він дозволив собі випити. Взявши на кухні ножа, хлопець зайшов до кімнати і вдарив дівчину у живіт. Після того поклав тіло на ковдру і перетягнув його до ванної кімнати. Знявши з дівчини одяг, хлопець склав його у пакети і викинув на смітник. Золоті ланцюжок з хрестиком та каблучку здав у ломбард, а мобільник продав у кіоск.
Прокуратурою Кременчука порушено кримінальну справу.



 
Автор: konstantinov
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх