Через дитячі пустощі загинула бабуся

3.12.2006, 21:12 Переглядів: 1 465
Діти, що залишилися вдома без нагляду, граючись, підпалили оселю. Їхня паралізована 87-річна бабуся загинула, отруївшись димом..
Дітей довелось рятувати через балкон

Клуби диму, чотири обгорілі поверхи, п’ять «пожежок» та велике скупчення людей – таку картину можна було побачити ввечері, 28 листопада, на Молодіжному, у будинку поблизу  ринку «Універсальний». Через пожежу у чотирикімнатній квартирі будинок обгорів з двох сторін – балкони над постраждалою квартирою, що знаходиться на шостому поверсі, стоять зовсім чорні. «Кажуть, що мати залишила діточок самих, а вони бавились і підпалили», – ділиться своїми здогадками жінка у натовпі «цікавих». «Та ні, все було зовсім не так! – махає руками чоловік навпроти. – То телевізор вибухнув так, що аж з двох сторін загорілося!». Ще одна жіночка тривожно сповіщає, що з під’їзду винесли труп, а серед постраждалих – чотирьох діточок і навіть дворічна дівчинка. Лікарі «швидкої» цю версію підтверджують: труп літньої жінки довелось везти до моргу, чотирьох дітей, що надихались чадного газу, – до дитячої лікарні, а ще одного чоловіка з сусідньої квартири – до реанімаційного відділення третьої міськлікарні.
З під’їзду виходять пожежники, яким довелось гасити вогонь.
– В цій квартирі мешкає 13 чоловік – мати, бабуся, всі інші – діти, – розповідають вони. – Мати пішла кудись, а вдома залишилось п’ять діточок і паралізована бабуся. За попередніми даними, один з хлопчиків бавився з вогнем і підпалив квартиру. Він утік, а інші діти сховались на балконі. Звідти їх знімали. А мати, яка прийшла до квартири під час пожежі, кричала, і не хотіла, аби рятувальники витягали дітей. Оселя вигоріла повністю – меблів там було небагато. Інші квартири не постраждали – хіба що балкони.
«Мя-я-у! Мя-я-у!», чується з обгорілого поверху жалісне скавучання – ця перелякана мешканка багатоповерхівки сама спуститись з обгорілого поверху не може, знімати доводиться рятувальникам. Аби погасити вогонь та усунути його наслідки, п’ять «пожежок» працювали близько двох годин.
Як стало відомо наступного ранку, діти з постраждалої квартири відмовились від допомоги лікарів і повернулись до матері.



 
Автор: mudraya
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх