На залізничному переході «Чередники» скалічено дівчину

17.11.2006, 17:11 Переглядів: 1 868
Іноді бажання порушити правила може врятувати життя, хоча довести це практично неможливо. 24-річна Наталка хотіла перебігти залізничну колію перед потягом, але вирішила не ризикувати і зачекати. Проте ця обережність все одно не змогла відвернути трагедії..
На цей переїзд, мешканці Чередників просили звернути увагу вже давно. Вони кажуть, що чи не щодня ризикують тут життям

7 листопада, близько 17.45, бухгалтер м’ясокомбінату, молода дружина та майбутня молода мама йшла додому через залізничний перехід на станції «Чередники». Вона пройшла всі колії, окрім останньої, по якій з боку Кременчука наближався вантажний потяг. Додому залишалось близько 400 метрів, і в Наталі було велике бажання перебігти колію, але відчуття небезпеки взяло верх – вона, разом з іншими людьми, залишилась чекати, доки поїзд проїде.
Вагони змінювали один одного. Раптом Наталі стало погано. Вона телефонувала мамі, подрузі, щоб сказати про свій стан. Коли їй стало зовсім зле, намагалася покликати на допомогу людей, що стояли поруч, але вони її не почули. Мабуть, не могла вже голосно говорити. Оглядачка вагонів, що була присутня в той момент на переході, бачила, як дівчина спочатку різко відхилилася від потягу, але, щоб зберегти рівновагу, знову нахилилася вперед. Останній рух був надто сильним, і дівчина впала прямо під вагон, що був останнім. Їй відрізало колесом праву руку до ліктя та праву ногу до гомілки.
Серед людей на переході лише один чоловік почав кричати, щоб викликали «швидку», – інші дивилися на постраждалу як на п’яничку, що сама під поїзд полізла. Наталю госпіталізували до травматологічного відділення 3-ї міської лікарні. Загрози її життю зараз немає.
Через 10 хвилин після трагедії на місце прибула опер-група з лінійного відділу міліції на станції «Кременчук». Правоохоронці опитали свідків, машиністів, обстежили стан звукової та світлової сигналізації. «У відкритті карної справи ми відмовили, оскільки вини залізниці чи сторонніх осіб у цьому випадку немає, – розповів «Телеграфу» оперуповноважений карного розшуку лінійного відділу на станції «Кременчук» Олег Хелемендик. – Має місце лише порушення правил безпеки. Не можна знаходитися біля потягу, що рухається, ближче ніж на 5 метрів».
Мати потерпілої Ольга дякує товаришам на роботі та керівництву м’ясокомбінату за надану матеріальну допомогу. «Грошей на лікування у нас просто не було, – каже Ольга. – У вересні тільки весілля справили, чоловік Наталі на початку жовтня в Італію заробляти поїхав. Зараз примчав, але, що він встиг заробити за такий короткий час?»
Спеціаліст жіночої консультації, оглядаючи потерпілу, сказала, що дитина не постраждала і її можна народжувати. Це неабияк додає життєвих сил майбутній мамі.



 
Автор: konstantinov
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх