Знайшли покидьків, що забили людину до смерті

9.11.2006, 20:11 Переглядів: 1 824
Як повідомлялось у минулому номері, біля зупинки Красіна знайшли мертвого чоловіка. Він захлинувся власною кров’ю через травми, які нанесли йому невідомі. Вони забрали в нього мобільний телефон та шкіряний піджак. У ході спостереження за дзвінками з цього телефону, міліціянти встановили, що мобілку придбав продавець в одному з кіосків на центральному ринку 23-річний Олександр.

Як повідомлялось у минулому номері, біля зупинки Красіна знайшли мертвого чоловіка. Він захлинувся власною кров’ю через травми, які нанесли йому невідомі. Вони забрали в нього мобільний телефон та шкіряний піджак. У ході спостереження за дзвінками з цього телефону, міліціянти встановили, що мобілку придбав продавець в одному з кіосків на центральному ринку 23-річний Олександр. 2 листопада телефон вилучили. Продавець розповів, що мобілку здала до кіоска 18-річна Яна під свої паспортні дані на прохання знайомого.
3-го листопада правоохоронці завітали в гості до квартири «знайомого» на вул. Пролетарську. На місці були затримані троє дебелих та ніде не працюючих хлопців 20 – 22-х років. Вони повністю визнали свою вину. Забиття чоловіка в них було фіналом святкування Дня автомобіліста, який вони почали відзначати ще зранку.



 
Автор: konstantinov
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх