У лісопосадці знайшли мертве немовля

4.11.2006, 14:11 Переглядів: 1 940
Тіло дитини у пакеті виявив перехожий у лісопосадці на вул.Тельмана..

26 жовтня, у післяобідній час, з таксофону зателефонував чоловік і, не назвавши себе, розповів, що на вул.Тельмана в лісопосадці, біля будинку 44, він знайшов мертве немовля. Оперативна група з Автозаводського районного відділу міліції одразу виїхала за названою адресою. У ямі під тополями правоохоронці побачили синьо-білий пакет з емблемою одного з супермаркетів, в якому було загорнуто маленьке тіло. «Десь з півгодини довелося чекати на експертів, – розповідає представник прес-служби міського управління міліції. – Лише вони мали право торкатися до тіла».
У пакет була загорнута мертва новонароджена дівчинка з обмотаною навколо шиї пуповиною. Оглянувши тіло, експерти не знайшли на ньому слідів тілесних ушкоджень, 51-сантиметрове немовля було чисте і, швидше за все, здорове. Встановленням причини смерті займається судмедексперт.
У пакеті, окрім малюка, виявили чорну «водолазку» та вимащену кров’ю жіночу спідню білизну середніх розмірів. Ця обставина наштовхує міліціянтів на думку, що народжували дитину десь неподалік.  Наразі проводяться заходи щодо виявлення матері немовляти та причин, через які новонароджена дитина опинилася на смітнику.



 
Автор: konstantinov
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх