Смертельне зіткнення «лобами»

19.10.2006, 21:10 Переглядів: 1 559
16-го жовтня на трасі Кременчук – Комсомольськ за кілометр від повороту на Дзержинське сталася жахлива автомобільна аварія. Відбулося лобове зіткнення «99-ки», що прямувала до Комсомольська із стрічною «Нивою». Обидва водії загинули. Дівчина, що їхала у «Ниві», отримала сильні ушкодження, її доставили у комсомольську міську лікарню.
Фото Андрій Бондур

16-го жовтня на трасі Кременчук – Комсомольськ за кілометр від повороту на Дзержинське сталася жахлива автомобільна аварія. Відбулося лобове зіткнення «99-ки», що прямувала до Комсомольська із стрічною «Нивою». Обидва водії загинули. Дівчина, що їхала у «Ниві», отримала сильні ушкодження, її доставили у комсомольську міську лікарню. «Погодні умови та стан дороги ніяким чином не могли викликати цієї ситуації, – каже інспектор ДАІ Володимир Окунь. – Судячи з ушкоджень автомобілів, швидкість руху якогось з них була явно не 60 км за годину. Попередня версія причини аварії – один з водіїв виїхав на зустрічну смугу». Зараз відбувається експертиза, яка й надасть відповідь  на питання «хто винний?» Та для кого це вже має значення?

УВАГА! 'Телеграф' готовий придбати фотографії з місця події. Як приклад, ця фотографія зроблена нашим читачем і була придбана нашим виданням.



 
Автор: konstantinov
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх