Об голову міліціянта розбили пляшку

19.10.2006, 21:10 Переглядів: 2 036
Близько півночі з 14-го на 15-те жовтня на Раківці піший патруль міліції з 3-х працівників йшов по маршруту. На розі вул. Республіканської та Манагарова стояла група «підпитих» молодиків, що гучно матюкалися. Хлопцям зробили зауваження.

Близько півночі з 14-го на 15-те жовтня на Раківці піший патруль міліції з 3-х працівників йшов по маршруту. На розі вул. Республіканської та Манагарова стояла група «підпитих» молодиків, що гучно матюкалися. Хлопцям зробили зауваження. Один з «красномовців» відповів міліціянтам, що він «колишній боксер і всіх тут зараз поламає». Патруль пішов далі по маршруту. Але незабаром повернувся, бо компанія вгамовуватись не збиралась. Наблизившись, правоохоронці зробили ще одне зауваження молодикам. Тут з темряви позаду патруля вискочив той самий «колишній боксер» та вдарив молодого сержанта по голові пляшкою з-під шампанського. Бите скло розлетілося в різні боки.
«Міліціонер впав на коліна і дістав пістолет, але вже не міг орієнтуватися», – розповів працівник центру зв’язків з громадськістю УМВС України в Полтавській області Роман Гришин. – «Нападник одразу почав тікати, та його швидко наздогнали та «пов’язали». Потерпілого працівника міліції доставили у 3-тю міську лікарню із струсом головного мозку. Від кровотечі його врятувала фуражка».
20-річного «боксера», що працює в одній з охоронних фірм, привезли у Крюківське районне відділення міліції. Одразу був викликаний слідчий прокуратури. На поставлені питання затриманий казав: «Нічого не пам’ятаю – п’яний був».



 
Автор: konstantinov
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх