Міліціянти накрили притон

19.10.2006, 21:10 Переглядів: 1 800
"Сьогодні я запросила подругу. Він заплатив нам по 150 гривень за годину. Домовилися про міньєт та половий акт",- так стисло, прикриваючи обличчя рукою, заявила міліціянтам при затримані в притоні одна з місцевих жінок секс-бізнесу..
Міліція затримала кременчуцького Казанову на гарячому з двома 'коханками'.

Як виявилося в ході розмови, чоловік вже неодноразово користувався послугами своєї знайомої. Цього разу, крім задовільнення своєї фізичної потреби, він ще працював 'засланим козачком'. Його справа полягала в тому, аби розплатитися з жінками заздалегідь поміченими в міліції грошима. І чим більше жінок легкої поведінки він 'накриє', тим краще. Тому зателефонувавши до своєї старої знайомої, він заявив, що бажає покохати відразу двох жінок. Та не відмовила і запросила на 'лямур де труа' свою молоду подружку. Остання погодилася. Для неї це був перший, явно невдалий, вихід у світ секс-індустрії.
Як повідомили з центру зв'язків з громадськістю, міліціянти накрили притон в ніч на 15 жовтня. В кімнаті одної з багатоповерхівок по вулиці Шевченка, де за звичай відбувалися дорослі ігри, все налаштовувало на секс: червоні штори, галерея еротичних картин, тиха музика. Щоправда, в іншій кімнаті мешкала сама господарка оселі. Ця жінка спочатку заявила, що здавала кімнату час від часу жінкам, не знаючи, з якою метою вони приводили туди чоловіків. 'За годину вони сплачували мені по 15-20 грн. Я в ту кімнату при них не заходила і не заглядала. Що вони там робили, не знаю',- категорично запевняла кременчужанка. Проте згодом сама проговорилася, що там відбувалися полові ігри: 'Цього разу вони заплатили мені 40 гривень і пройшли до кімнати. Вони займалися там сексом'.
За словами начальника міської міліції Василя Овчаренка, як доказ, міліціянти вилучили у господарки дві купюри по 20 гривень, просвітлюючи які люмінесцентною лапою на них висвітилося слово 'Притон'. Аналогічно були просвітлені кошти жінок. На них висвітлювалося слово 'Звідник'. Крім того, в кімнаті розпусти міліцянти знайшли кілька пляшок з під пива 'Старопрамен'. Пивом коханці розігрівалися. Тепер проти затриманих порушать кримінальну справу.



 
Автор: bulashev
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх