В області «накрили» найбільшу в країні партію наркотиків

13.10.2006, 18:10 Переглядів: 2 433
Нещодавно полтавські правоохоронці вилучили найбільшу в Україні за 15 років партію психотропної речовини МДМА, відомої у народі як екстазі. Про це журналістам повідомила прес-група Управління СБУ в Полтавській області. За їхніми даними, 29-річного полтавчанина затримали, коли він намагався  продати майже 9 тисяч пігулок екстазі, розфасованих у дев'ять пакетів. Наркоділок тримав "товар" просто у сумці, навіть не ховаючи його.

Нещодавно полтавські правоохоронці вилучили найбільшу в Україні за 15 років партію психотропної речовини МДМА, відомої у народі як екстазі. Про це журналістам повідомила прес-група Управління СБУ в Полтавській області. За їхніми даними, 29-річного полтавчанина затримали, коли він намагався  продати майже 9 тисяч пігулок екстазі, розфасованих у дев'ять пакетів. Наркоділок тримав 'товар' просто у сумці, навіть не ховаючи його. Прибуток від цієї «оборудки» міг скласти понад 300 тисяч гривень. Спеціалісти прес-групи стверджують, що таким чином було перекрито контрабандний канал надходження «екстазі» з країн Західної Європи на територію України.
За цим фактом було порушено кримінальну справу. Тепер товаришу- наркоділку світить провести за гратами від 8 до 12 років з конфіскацією майна.



 
Автор: mudraya
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 6 від 8 лютого 2024)

Кременчуцький ТелеграфЪ

Читати номер

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх