Виростила сина мати – став синок для неї катом

13.10.2006, 18:10 Переглядів: 1 548
На грунті п’янства щотижня трапляються, як не «поножовщина», так просто «пикобій». Але щоб заради грошей на горілку катувати рідну матір….

6 жовтня до чергової частини Крюківського районного відділення міліції звернулася із письмовою заявою 73-річна Євгенія. Живе вона у квартирі на Раківці разом із 42-річним сином Ігорем. Останнім часом він ніде не працював, багато пив і вимагав у матері гроші на “пропій”. В заяві йшлося про те, що 16 вересня її, вже п’яному синові, “дуже припекло випити ще”, а грошей в неї не було. Незважаючи ні на християнські заповіді, ні на суспільну мораль та Карний кодекс України, Ігор зайшовся лупцювати свою матусю. Їхніх сусідів крики та шум, судячи з того, що міліцію ніхто не викликав, особливо не схвилювали. Звикли, мабуть… Потім син натягнув Євгенії на голову наволочку з подушки, заламав за спину руки і почав мучити: бив, викручував руки… Скільки тривало катування – ніхто пригадати не може, але бабуся встигла «отримати» від сина струс головного мозку та розрив лівої ключиці.
Євгенія навіть не здогадувалася, що її катували. «Ну побив… Наволочкою душив…», – згадує вона, ледь не додаючи: «Що тут такого дивного?»
Міліціянти одразу побачили у діях «вдячного» сина катування і затримали його. Раніше судимий він не був. У скоєному зізнався. За катування Карним кодексом передбачено до 5 років позбавлення волі.
За словами заступника начальника Кременчуцького міського управління міліції Олега Романенка, матеріали по цій справі вже передано до прокуратури, яка вирішить питання стосовно знаходження Ігоря на волі. Зараз він продовжує жити в тій самій квартирі, де й мучив власну матір. Бабуся живе у знайомих, бо повертатися додому до рідного сина якось не хочеться.



 
Автор: konstantinov
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 6 від 8 лютого 2024)

Кременчуцький ТелеграфЪ

Читати номер

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх