Стрибок з парашутом у невідомість

28.09.2006, 15:09 Переглядів: 1 667
В районі Кременчуцького водосховища пропала молода дівчина, яку з парашутом вітер відніс у море. Її шукають уже кілька днів..

У неділю, 24 вересня, у селі Недогарки Кременчуцького району, тренувалися аматори Кременчуцького авіаційно-технічного спортивного клубу, які виконували стрибки з парашутом з літака Ан-2. Погода була сонячною, настрій веселий, адреналін зашкалював... Поки не трапилася трагедія. О 13.50 сильним поривом вітру двох парашутисток, які стрибали останніми, понесло у бік Кременчуцького моря. Дівчата опинилися у воді на відстані 700-1500 метрів від берега. Одній з них, 23-річній мешканці Кременчука, яка впала ближче до берега, вдалося врятуватися самотужки. Як повідомили в міському управлінні МНС, ця парашутистка вже стрибала раніше, і коли опинилася у воді, відразу ж відстібнула стропи і зуміла допливти до берега.
Другу парашутистку, 22-річна Валерію, віднесло течією. Її пошуки тривали до темряви і о 19.40 були припинені. Наступного дня до пошуків підключилися літак Ан-2 аероклубу, катер кременчуцького воєнізованого аварійно-рятувального взводу, два моторних човни – від Кременчуцького міського управління МНС та Світловодського районного відділу МНС Кіровоградської області, сім приватних човнів, два пароплани аероклубу та 33 бійці з особового складу МНС, водолази.
У МНС кажуть, що на морі багато природних островів і дівчина може бути на одному з них, тож рятувальники обходять кожен клаптик землі. У середу вдень про долю Валерії ще нічого не було відомо.
Родичі навіть до ворожки ходили
За наявною інформацією, на початку жовтня у Валерії день народження. Тож вона попросила зробити їй своєрідний подарунок – захотіла стрибнути з парашута. Чоловік як міг відмовляв дружину, але потім погодився...
Після стрибка родичі Валерії ходили до ворожки, яка начебто сказала, що дружина десь недалеко, але чи жива – невідомо.



 
Автор: bulashev
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх