Пастка для власників «розвішаних вух»

15.09.2006, 19:09 Переглядів: 1 991
11 вересня одній із працівниць міліції зателефонували і радісний голос поздоровив її з перемогою в акції. «Ви з чоловіком виграли 10-денну подорож по Європі. Вам залишається швидко приїхати до Харкова, щоб оформити всі документи”, – повідомляв радісний голос. Жінка згадала, що місяць тому чоловік заповнював якусь анкету біля «Простору» і вказував номер телефону.

11 вересня одній із працівниць міліції зателефонували і радісний голос поздоровив її з перемогою в акції. «Ви з чоловіком виграли 10-денну подорож по Європі. Вам залишається швидко приїхати до Харкова, щоб оформити всі документи”, – повідомляв радісний голос. Жінка згадала, що місяць тому чоловік заповнював якусь анкету біля «Простору» і вказував номер телефону. Півдня вона намагалася повірити у таке щастя, але професійні якості взяли гору. «До чого тут Харків?», подумала вона.
Кременчуцькі міліціянти повідомили про дзвінок харківським колегам. Наступного дня надійшла відповідь, що ця «організація» вже відправила в круїз не одного «щасливчика». Насправді, люди з обвішаними макаронними виробами вухами, вписують своє ім’я не в путівку, а в договір про надання кредиту на подорож одним з банків. «Прислів’я про те, що безкоштовний сир лише в мишоловці, ніхто не відміняв», – підсумував заступник начальника відділу роботи з персоналом Кременчуцького міського управління міліції Анатолій Михайлик.



 
Автор: konstantinov
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх