Що рабство сексуальне нам готує?

15.09.2006, 19:09 Переглядів: 1 507
У квітні 2002 року, тоді ще 25-річна жителька Світловодська на кременчуцькому центральному ринку познайомилась з жінкою, яка запропонувала їй роботу за кордоном. Дівчина потрапила у сексуальне рабство..

Дівчину «полонили» прямо на кременчуцькому ринку

За одну дівчину работорговиця отримувала близько 20 тисяч доларів

«Гарно зароблятимеш. Я вже не одній дівчині так допомогла. Жодних нарікань у них не було, – запевняла «добра» жіночка випадкову знайому. – У мене в Ізраїлі є родичі та знайомі. Будеш працювати покоївкою в готелі чи служницею в ресторані». 
Зважаючи на скрутне матеріальне становище, наша героїня погодилася на пропозицію. На той час в Світловодську роботу знайти було практично неможливо – підприємства не працювали. Тим паче, що нова 50-річна знайома бралася оплатити авіаквиток та оформити всі необхідні документи. Вдома дівчина сказала матері, що їде в Ізраїль на заробітки. «Доброчинниця» особисто відвезла її в Бориспіль і посадила у літак.
Зустріли її не дуже тепло: забрали всі документи й пояснили, що працювати вона буде в місті Ейлап. Тільки займатися доведеться не прибиранням, а проституцією.
«Умови проживання були спартанськими, жили по сім жінок в одній квартирі. «Команда» зібралася інтернаціональна, були дівчата з Росії, Молдови, Білорусії, України, – передає розповідь дівчини заступник начальника відділу роботи з персоналом Кременчуцького міського управління міліції Анатолій Михайлик. – Клієнтів, в основному, приводили до дівчат. Грошей не давали, нікуди не випускали. Годували гірше за тварин. Додому дівчата дзвонили і казали, що все гаразд, бо їм «популярно» пояснили, чому правди краще не казати».
На щастя, «працювати» довго не довелося. Через півроку їхній бордель накрила місцева поліція під час проведення чергового «місячника» по боротьбі з проституцією. Сутенерів затримали, а «працівниць» депортували по рідних домівках.
7 вересня цього року жінку, що продала сутенерам дівчину затримали співробітники кременчуцької міліції. У її оселі знайшли багато речових доказів, які свідчать про факт продажу. Згідно з оперативною інформацією сума винагороди за одну дівчину складала близько 20 тисяч доларів. Зараз встановлюються інші факти «професійної біографії працівника работоргівлі». Слідство також з’ясовує, чому звернення до міліції відбулося аж через три роки після повернення «рабині» додому.



 
Автор: konstantinov
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх