Від відсутніх люків – до трагедії

13.07.2006, 18:07 Переглядів: 1 469
На пустирі від покинутого будівництва, біля будинку 19, що на вул.Карнаухова, ми нарахували 7 відкритих колодязів, які важко побачити через метрові зарості бур’янів.
Відкритий колодязь – пастка для мешканців вулиці Карнаухова

30 червня, близько дев’ятої вечора кременчужанин Віктор прогулювався зі своєю собакою по дорозі вздовж річки Сухий Кагамлик в районі техучилища. Хазяїн побачив як його пес впав у колодязь біля дороги. Побігши за ним, Віктор і сам провалився у отвір, що знаходився поруч (за півметра від дороги). “Там і зустрілися” – каже пан Віктор. – Добре, що отримали лише сильні подряпини та добрячий переляк”. Потерпілий звернувся до редакції. Адже у ці колодязі може впасти будь-хто.
На пустирі від покинутого будівництва, біля будинку 19, що на вул.Карнаухова, ми нарахували 7 відкритих колодязів, які важко побачити через метрові зарості бур’янів. Деякі з них до півметра наповнені водою. Тож, можливо, для цих колодязів таки знайдуться люки і відповідальні особи, які їх покладуть. Адже тут часто граються діти, проходять на пляж та у парк мешканці оточуючих будинків.



 
Автор: konstantinov
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх