Під Кременчуком розбилися росіяни

13.07.2006, 18:07 Переглядів: 2 493
Під Кременчуком, поблизу села Підлужне, трагічно обірвалося життя кременчужанина та двох громадян Росії – чоловіка й жінки, які їхали разом із сином з Москви в Кременчук до родичів. На відрізку траси "Полтава-Кременчук" їхня "Волга" майже “лоб в лою” зіткнулася з автомобілем "Фіат", яким керував 34-річний мешканець Кременчука. В ДАІ вважають, що водій “Волги” втомився, частково втратив контроль над машиною і виїхав на зустрічну смугу.
Розбиті автомобілі від сильного удару розкидало в різні боки від дороги.

Під Кременчуком, поблизу села Підлужне, трагічно обірвалося життя кременчужанина та двох громадян Росії – чоловіка й жінки, які їхали разом із сином з Москви в Кременчук до родичів. На відрізку траси 'Полтава-Кременчук' їхня 'Волга' майже “лоб в лою” зіткнулася з автомобілем 'Фіат', яким керував 34-річний мешканець Кременчука. В ДАІ вважають, що водій “Волги” втомився, частково втратив контроль над машиною і виїхав на зустрічну смугу.
Розбиті автомобілі від сильного удару розкидало в різні боки від дороги. На місці ДТП відразу загинули двоє пасажирів ГАЗ-3310, водій «Фіату», а водій „Волги” – 32-річний москвич та пасажирка «Фіату” у важкому стані доставлені у реанімаційне відділення лікарні Комсомольска.



 
Автор: sokolov
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх