Транспортні міліціянти зайняті “МАКом”

22.06.2006, 19:06 Переглядів: 1 679
З другого травня по 27 вересня транспортні міліціянти Південної залізниці проводять профілактичну операцію “Мак-2006”. Як розповів старший оперуповноважений відділу боротьби з незаконним обігом наркотиків лінійного відділу на станції Кременчук, старший лейтенант міліції Руслан Невідомий, з початку року правоохоронцями відділу проведено шість оперативних закупок наркосировини на 1500 грн. “Зазвичай, після закупки, наркоторгівців заарештовують. Так було і нещодавно, коли працівник станції техобслуговування автомобілів, яка розташована поруч зі станцією Велика Кохнівка, збував маріхуану.

З другого травня по 27 вересня транспортні міліціянти Південної залізниці проводять профілактичну операцію “Мак-2006”. Як розповів старший оперуповноважений відділу боротьби з незаконним обігом наркотиків лінійного відділу на станції Кременчук, старший лейтенант міліції Руслан Невідомий, з початку року правоохоронцями відділу проведено шість оперативних закупок наркосировини на 1500 грн. “Зазвичай, після закупки, наркоторгівців заарештовують. Так було і нещодавно, коли працівник станції техобслуговування автомобілів, яка розташована поруч зі станцією Велика Кохнівка, збував маріхуану. Торгівець легко клюнув на нас. Продав нам маріхуану і був схоплений на гарячому. Проти нього порушено кримінальну справу”,-каже Руслан Невідомий.
Також міліціянт додає, що при лінійному відділі на станції Кременчук працює телефон довіри, скориставшись яким, можна анонімно розповісти про злочини, пов”язані з незаконним обігом наркотиків. Телефони довіри 2-02-07 та 291-24-02.



 
Автор: bulashev
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх