Міліція ставить заслон важким наркотикам

22.06.2006, 19:06 Переглядів: 1 649
Вже вдруге в Кременчуці міліціянти виявили та затримали торгівця небезпечної психотропної речовини – амфетаміну. Ця речовина не з дешевих. Вартість одного грама цього наркотику коштує майже 200 гривень. Але цієї дози вистачить, аби покайфували четверо чоловік.

Днями правоохоронці з “шостого” відділу затримали наркоторгівця, який продавав у місті важкий напркотик – амфетамін, або по науковому – 3,4 метилендиксометанфетамінол. За даними одного з оперативників, торгівець постачав їх майже на півміста. Про незаконну діяльність наркоторгівця правоохоронні органи знали давно, але взяти на гарячому досвідчених наркозбитчика їм не вдавалося, тому що той використовував всі міри для захисту свого житла і способу життя. Але, незважаючи на це, він все-таки потрапив у руки міліціянтів. “У нього було замкнуте коло покупців. Вони телефонували йому на мобільний і сповіщали, скільки потрібно “товару”. Втертися до нього в довіру міліції було не просто. Але нам це вдалося. Ми кілька разів робили контрольні закупки і врешті-решт його затримали”,- розповідає репортеру “Телеграфа” оперативник, чиє ім”я, з відомих причин, ми не називаємо. У міліці кажуть, що встигли зробити кілька закупок, придбавши 20 грам наркотиків за майже 4000 грн. “Одна доза наркотику вагою 1 грам, коштує з 200 грн. Цієї дози вистачає на чотирьох чоловік, аби кайфанути. Коли ми затримали наркоділка, то його клієнти просто ридали від того, що були позбавлені амфетаміну”,- кажуть правоохоронці, які наразі з”ясовують канал поставок наркотику.
За попередніми даним, наркотик постачався до Кременчука із-за закордону через Київ.
“Після слідства справа буде передана до суду. Суддя визначить термін покарання. До речі, при першій подібній справі всім дали умовно”,- з невдоволенням закінчив свою розповідь правоохоронець.
“Телеграф” з”ясував, що в січні 2006 року міліціянти з “шостого” відділу затримали чотирьох наркокур”єрів, які постачали амфетамін з Черкас. Суд нещодавно виніс їм міру покарання - від року до п”яти років умовно.



 
Автор: sokolov
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх