У Дніпрі знайшли тіло водія “Мерседеса”

18.05.2006, 15:05 Переглядів: 2 084
Тіло водія автомобіля „Мерседес”, який минулого року впав з мосту у Дніпро, знайшли рибалки. Після проведення експертизи можна буде назвати причину ДТП..
Фото: Дмитрий Бабец

6 травня рибалки неподалік від бару “Старий Томас”, що на Раківці, побачили в Дніпрі тіло потопельника. До міста пригоди викликали правоохоронців Кременчуцького райвідділу міліції. Туди ж прибули і працівники прокуратури Кременчуцького району.  В інтерв’ю “Телеграфу” прокурор району Георгій Бровко заявив, що на трупі не виявлено видимих ознак тілесних пошкоджень. Це згодом підтвердив попередній огляд судмедексперта. Людина, що потонула, була одягнена  в светр, футболку, спортивні брюки, але без взуття. “За прикметам ми здогадались, що це труп водія вантажного автомобіля “Мерседес”, який 8 листопада 2005 року впав з Крюківського мосту та потягнув за собою маршрутку”, – каже Георгій Бровко.
Версія правоохоронців підтвердилася, коли до Кременчука з Дніпропетровська прибула дружина водія “Мерседеса”. Вона впізнала чоловіка за наколкою на тілі.
У вівторок, 16 травня, слідчий міського управління міліції Віктор Цурапа, який розслідує ДТП на мості, в розмові з журналістом “Телеграфа” заявив, що причина смерті водія ще не встановлена: “Ми чекаємо з Полтави підсумків гістологічної експертизи. За частинками внутрішніх органів судмедексперти встановлять наявність в організмі людини токсичних речовин, або чи не хворів він на хронічні захворювання, що могли викликати миттєву смерть за кермом, наприклад, інфаркт”.
Лише після висновків судмедекспертів, слідчі зможуть назвати причину ДТП. Попередньо, за словами Віктора Цурапа, “Мерседес” виїхав на зустрічну смугу та затягнув у річку маршрутку. “Маршрутка не змогла б втягнути вантажний “Мерс” у річку. Свідків пригоди у нас немає”, – каже слідчий.
Нагадаємо, в день аварії правоохоронці висунули відразу кілька версій аварії: водій вантажівки заснув за кермом; у нього були проблеми зі здоров'ям; авто мало несправності, а ще – слизька дорога.



 
Автор: bulashev
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх