Онуки закатували бабусю

4.05.2006, 18:05 Переглядів: 1 522
Переломи кистей рук, опіки першого ступеню шиї, правого передпліччя та численні забоїни,- все це наслідки “дружби” 67-річної бабусі з власною онукою та її коханцем. Як розповіли “Телеграфу” в прес-службі міліції, 21 квітня 20-річна онука зі своїм хлопцем прийшли провідати бабусю. За звичай між старенькою та онукою розпочалася сварка. Як і в минулі рази, причиною суперечок стали кошти.

Переломи кистей рук, опіки першого ступеню шиї, правого передпліччя та численні забоїни,- все це наслідки “дружби” 67-річної бабусі з власною онукою та її коханцем. Як розповіли “Телеграфу” в прес-службі міліції, 21 квітня 20-річна онука зі своїм хлопцем прийшли провідати бабусю. За звичай між старенькою та онукою розпочалася сварка. Як і в минулі рази, причиною суперечок стали кошти. Молодята просили бабусю позичити їм кілька десятків гривень. Стара відмовилася.
Тоді онуки зав”язали жінці руки, облили тіло розчинником і, продовжуючи вимагати гроші, підпалили бабусю. Вогонь подіяв на стареньку. Вона сказала, що гроші закопані в огороді. Онука взяла лопату і пішла до городу. Але трохи попрацювавши зрозуміла, що бабуся обдурила її. Тоді цією ж лопатою вона побила літню жінку. Потім онуки перевернули весь дім вверх дном і знайшли 70 гривень та срібні сережки.



 
Автор: sokolov
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх