Два роки труп пролежав у колодязі

23.02.2006, 13:02 Переглядів: 1 659
19 листопада 2003 року в Маламівці, напившись на поминках, посварилися чоловіки. Згодом один з них був забитий до смерті. Труп чоловіка троє мешканців села прикопали в старому колодязі. Там він пролежав до 15 лютого 2006 року.

17 листопада 2003 року в Маламівці помер чоловік. Через два дні, на поминках, добряче випивши, троє односельчан звинуватили його сина в тому, що смерть батька настала саме з його вини. Мовляв, не доглядав, змушував нервувати і таке інше. Слово за слово, виникла бійка. Сина померлого забили до смерті. Згодом у нього виявлять численні тілесні ушкодження: переломи ребер, грудини, щелепи, кісток носа. Як каже прокурор Кременчуцького району Георгій Бровко, особливо “відзначився” 55-річний господар оселі, де сталася трагедія – Іван.
Цікаво, що забивши чоловіка, всі троє друзяк полягали спати. Зранку, побачивши труп, Іван вирішив його закопати. Але товариші порадили не морочити голову і скинути труп в двометровий колодязь, який раніше використовували лише для поливу города. Так і зробили, а зверху труп присипали землею та сміттям. З того часу померлого ніхто не шукав. У розшуку в міліції він не числився, зниклим безвісти також. Правоохоронці це пояснюють тим, що прямих родичів у померлих батька та сина не було. До того ж, перед смертю вони бомжували, і далекі родичі вважали, що вони десь мандрують.
Як інформація про труп у колодязі надійшла до правоохоронців, в міліції не повідомляють. За даними прокурора Кременчуцького району Георгія Бровка, Іван, якого обвинувачують у навмисному вбивстві, затриманий, двом іншим інкримінують приховування злочину.



 
Автор: bulashev
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх