У Полтаві пов\'язали банду педагогів-викрадачів

23.02.2006, 13:02 Переглядів: 1 767
Правоохоронці обласного центру затримали групу зловмисників, які протягом трьох років займалися крадіжками з автомобілів. Зараз доведена їх причетність більш ніж до 20 фактів крадіжок, пограбувань і навіть збуту наркотиків..

Чотири студенти, викладач, лаборант і безробітний, всього семеро чоловік, орудували на території Полтавської області. Як розповів начальник УМВДУ в Полтавській області Богдан Керницький, 'група „свої подвиги” здійснювала в основному в Диканському та Полтавському районах. Переважно займалися крадіжками з машин, але не гребували і розбоями. Так, за словами начальника Полтавського міського управління міліції Олександр Ковжога, на сьогодні доведено факт нападу на перехожих – чоловіка та жінку. Їх побили та забрали особисті речі, в тому числі мобільний телефон.
На полювання злодії виходили трійками. Поки двоє контролювали ситуацію, третій крав все, що попадалося на очі. Спочатку знімали антени і автомобільні дзеркала, з часом узялися влізати в салони машин і викрадати цінні речі. Як правило, вибирали автомобілі без сигналізації – переважно 'Жигулі' 5-ї або 6-ї моделі. За допомогою викрутки за лічені секунди зламували замок в дверях.
Всі підозрювані у цих злочинах добре знайомі між собою, оскільки є студентами та випускниками Полтавського педуніверситету. Один із затриманих працював вчителем фізкультури в одній із шкіл району.



 
Автор: bulashev
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх