Вкрадену „Тойоту” знайшли, ВАЗ шукають

2.02.2006, 20:02 Переглядів: 1 919
25 січня до чергової частини Автозаводського райвідділу міліції надійшло повідомлення від 39-річного мешканця проспекту 50-річчя Жовтня. Чоловік розповів, що з його гаража в автокооперативі “Молодіжний” зник автомобіль “Тайота Корола”. Хтось підібрав ключ до замка. Після проведення розшукових дій автомобіль з порожнім баком знайшли в селі Максимівна.

25 січня до чергової частини Автозаводського райвідділу міліції надійшло повідомлення від 39-річного мешканця проспекту 50-річчя Жовтня. Чоловік розповів, що з його гаража в автокооперативі “Молодіжний” зник автомобіль “Тайота Корола”. Хтось підібрав ключ до замка. Після проведення розшукових дій автомобіль з порожнім баком знайшли в селі Максимівна. В ньому з акумулятора зняли клему та витягли автомагнітолу. За фактом злочину ведеться перевірка.
А 26 січня до правоохоронців звернувся 25-річний кременчужанин, який повідомив що в період з вечора 25 січня по дванадцяту годину дня 26-го зник його автомобіль ВАЗ-2108 білого кольору. Авто він залишив без сигналізації біля під’їзду будинку в якому мешкає. Прикмети автомобіля: зелене тонування лобового скла зверху, темне тонування заднього скла, чотири відмітини на капоті спереду від знятого мухобійника, спортивне невелике кермо, гумові молдінги чорного кольору. Ні автомобіль, ні злочинця поки що не знайшли.



 
Автор: editor
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх